Оптимизация на търговски процеси

Колко от бизнесите днес могат да твърдят, че имат точно дефиниран търговски процес, ясни измерители за успех и стратегия за развиване на услуги и достигане до нови пазари?

А вашият бизнес дигитално подготвен ли е за новите предизвикателства?

Какво имаме предвид:

Днес не е достатъчно да имате добри търговци. А и те все по-често се причисляват към изчезващите породи. Живеем в дигитален свят, в който вече не е нужно да имаме само сладкодумен продавач, който умее да преговаря. Трябва да имаме дигитален боец, който знае как да оптимизира работата си и да автоматизира процеси, които принципно му отнемат адски много време.

А колко търговски директори или собственици на бизнес днес могат да твърдят, че имат абсолютен поглед върху дейността на своите колеги и тази прозрачност им помага да следят техните резултати и да ги оптимизират?

Време е да инвестирате в тези промени. Защото другите около вас ще го направят и преди да се усетите, те ще имат едно конкурентно предимство, с което ще ви задминат, без значение колко е добър продукта или услугата ви. И то се казва дигитално оптимизирани процеси и автоматизация.

Какво представлява нашата услуга по оптимизация и дигитализация на търговски процеси:

  1. На първо място анализираме сегашното състояние на търговската ви структура и процеси
  2. Консултираме ви в оптимизирането на разходи и екипи
  3. След анализа намираме и комплектоваме най-добрите дигитални решения за оптимизация
  4. Подреждаме, структурираме и стандартизираме новата ви търговска структура, процес и документация
  5. Обучаваме търговците ви в работа с дигитални инструменти и платформи като HubSpot, LinkedIn и др. и им споделяме нашето ноу-хау как да намират повече потенциални клиенти и да затварят повече сделки
  6. Работим при нужда като допълнение на вашия търговски екип и докато го обучаваме, заедно с колегите продаваме вашите продукти и услуги

Продължителност на проектите: от 2 до 6 месеца

Цена: от 3000лв. без ДДС в зависимост от размера на компанията и екипите, с които ще работим.

Подходящо за: малък и среден бизнес в B2B сегмента, развиващ услуги или продукти с голяма добавена стойност и по-дълъг цикъл на продажбите.

Ще се радваме в личен разговор да ви споделим за някои от най-големите ни успехи и да поговорим за вашите конкретни нужди.

Можете да заявите желание за среща чрез тази кратка форма.

Свържете се с нас

Име:

Фамилия:

Компания:

E-mail:

Телефон:

Съгласен съм с Общите условия на уебсайта.