Наем на зали

Наем на зали в Пловдив. Център за събития Лимакон предлага услугата "Наем на зала" за различни събития

Практични и модерно оборудвани зали до 100 човека. Пространствата в Limacon Event Center могат да се наемат 24 часа и 365 дни в годината.

Limacon Event Center е мултифункционално и модерно оборудвано пространство, разположено в централната част на град Пловдив, което разполага с 2 зали за събития, конферентна зала за срещи и изолиран офис за провеждане на интервюта за работа.

Центърът ежедневно домакинства на различни събития като

 • семинари,
 • обучения,
 • курсове,
 • фирмени презентации,
 • вътрешнофирмени обучения,
 • интервюта за работа,
 • фирмени партита
 • клубни срещи

Всяко едно пространство в Limacon Event Center разполага с вариращ брой седящи места и маси с възможност за различни конфигурации, високоскоростен интернет, собствена климатизация, флипчарт, оборудван с хaртия и мултимедия. В „Зала 2“ на разположение са и театрална сцена, озвучаване и безжични микрофони.

При нас нито едно събитие, не е просто събитие. Благоуханието на топли, домашно приготвени вкусотии посреща всеки наш гост, ароматното кафе и чайове в съвкупност със зеления интериор подпомагат чувството за хармония, а качеството на обслужване е висш пилотаж. Както нашите клиенти обичат да казват:

В Limacon Event Center изживяването е необикновено и неповторимо

 

УСЛУГИ КЪМ ФИРМИ

Фирми от цяла България наемат Limacon Event Center за провеждане на:

 • продуктови презентации (пред клиенти или пред служители),
 • фирмени партита
 • екипни срещи и брейнсторминги
 • вътрешнофирмени обучения

Към стандартното отдаване на пространството под наем, екипът ни ви предлага и следните допълнителни услуги към фирми:

Вътрешнофирмени обучения: Разполагаме с богата база данни от обучители с дългогодишен опит, в чиито методи на преподаване и съдържание на обученията сме напълно убедени и с радост бихме ги препоръчали.
Ако осъзнавате, че екипът ви се нуждае от обучение, за да подобри някое от следните умения, моля свържете се с нас: мениджмънт умения, комуникационни умения, лидерски умения, предприемачески умения, продажби и преговори, маркетинг умения, говорене пред публика, презентационни умения, емоционална интелигентност, изграждане на мрежи и изграждане на връзки, иновативно мислене.

Изнесен офис: Ако често чувате оплаквания и усещате екипа си демотивиран от ежедневната атмосфера в офиса. Предлагаме ви алтернатива, с която ще енергизирате и вдъхновите и най-недоволния служител. Изнесен офис – пренесете се за няколко дни, за 1 седмица или, защо не, дори за 1 месец в Limacon Event Center!
Смяната на работното пространство прави чудеса, стимулира креативността на всеки служител. Сега към разчупената обстановка, меките диванчета, ароматното кафе и домашно приготвените вкусотии на Венета, добавете и полезното комуникационно обучение, на което се опитвате да изпратите служителите си от месец, но никой не иска да отиде. Да, в Limacon Event Center се случват чудеса и всеки служител става по-вдъхновен, по-ефективен и много по-благодарен за предоставените възможности.

 

УСЛУГИ КЪМ ОБУЧИТЕЛИ И КОУЧИНГ ФИРМИ

Limacon Event Center работи с над 50 обучители и коучинг фирми от цяла България като им помага да стъпят и да развият бизнеса си в Пловдив.
Благодарение на добрите връзки, които центърът е развил със средния и голям бизнес в областта, семинарите и обученията в Limacon Event Center са най-посещаваните бизнес събития в града под тепетата.

Наред с напълно оборудвани зали за семинари и обучения, Limacon Event Center предоставя и следните долълнителни услуги към обучители и коучинг фирми:

Разпространение на събитието:
Ако сте разработили семинар или обучителна програма, която бихте искали да споделите с пловдивското бизнес общество, но нямате връзка с пловдивските фирми и тепърва ще стъпвате на този пазар, ние можем да ви предоставим зала под наем и да ви помогнем с маркетирането на самото събитие до нашата база данни от над 2000 бизнес професионалисти.

Вътрешнофирмени обучения:
След като сте били гост-лектор на някое от нашите събития и сме се докоснали до вашия професионализъм и добро съдържание с висока добавена стойност за бизнес хората в Пловдив, вие можете да станете част от базата данни с обучители на Limacon Event Center. По този начин ние ще започнем да предлагаме вашите услуги на средния и голям бизнес в Пловдив и ще ви помогнем да направите бизнеса си по-успешен.

 

наема на зала цени

                               *Посочените цени са без ДДС

 

За допълнителни въпроси: