Превръщаме се във вашия маркетинг екип

Валентина Куцева, съосновател на Limacon

Ние не работим кампанийно, а се превръщаме във вашия "външен маркетинг отдел". Не работим само за онлайн маркетинг или само за офлайн маркетинг, а изграждаме перфектния маркетинг микс от инструменти за максимален ROI и максимален успех на вашия бизнес.

Проекти

Мисия

Limacon развива бизнеса ви, стимулира потенциалите ви и ви помага да постигнете мечтите си. Защото ние силно вярваме, че мечтите ни често са еднакви – вашата и нашата. Вярваме, че мечтите ни притежават изначална чистота да виждат нашето общество развито, щастливо и следващо ясна посока и цели.

Визия

Limacon (Living the dream. Mastering life. Connecting ideas) е философия, която ни помага да развиваме себе си, бизнеса на нашите клиенти и обществото, в което живеем.

Защо Limacon

Limacon работи като външен отдел за български и международни компании и им помага в развитието на четири основни дейности – маркетинг, продажби, бизнес дигитализация и организация на събития.

Нашите ценности

Нашите ценности

Свобода

Свобода е да вярваш в собствените си възможности и да мечтаеш без граници. Всеки човек има качества и дарби, полезни за него и общността, в която живее. Затова и ние създадохме среда, в която хората да намират себе си и своята лична свобода. Само тогава те ще случат и позитивната социална трансформация в своята общност.

Знание

В един бързо променящ се свят широкият кръгозор, жаждата за нови знания и стремежът към самоусъвършенстване са най-ключовите елементи за изграждането на една успешна и щастлива личност, която да бъде двигател за обществена промяна

Свързаност

Свързаността е най-естествената еволюция на свободния човек. Човек се чувства най-добре, когато споделя своите мисли и идеи и когато намира съмишленици, с които заедно да реализират мечтите си. Отворената свързаност е най-висшата сплав на едно силно общество.

Нашите проекти

Разгледайте стратегиите и материалите, които сме създали за клиентите ни до този момент.

Отзиви от клиенти

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.