Primebuild

Груб строеж, довършителни работи, ремонти и проектиране на частни домове и офис сгради в Пловдив. Primebuild строи модерното бъдеще на градовете в България. Ние осигуряваме пространство на бизнеса да се разраства. Ние превръщаме мечтите на хората за собствен дом в реалност.

quotes ОТ ПЪРВАТА ТУХЛА ДО ПОСЛЕДНИЯ ДЕТАЙЛ

Предизвикателството

Както слогана на Primebuild гласи "От първата тухла до последния детайл", така и ние се включихме в създаването на компанията - от първата задача до посления елемент в изработката на идентичността и онлайн представянето. Нашите клиенти си представяха визия, която да излъчва едно основно послание - това са хора, които са вашия надежден партньор в строителството с пълен набор от услуги и експертиза. 

Стратегия

След серия от срещи с клиента и преглед на конкурентни брандове в България и по света, екипът ни разработи концепция за новата идентичност, която стъпваше на елементи и послания, характерни за строителния бранш.

Клиентът ни се довери напълно в избора на цветова гама и типография. Целта ни беше да отличим компанията, но и да представим визия, която от пръв поглед корелира с дейността на компанията и бранша, в който оперира.

Нашият подход

Лого дизайн и бранд материали

Лого дизайн и бранд материали

Логото беше вълнуващо предизвикателство. Успяхме да съчетаем умело основните букви на компанията в триизмерен вариант, който символизира строителен блок. Цветовата гама сама дойде при нас. Жълтото пасна толкова добре и на идеята на създаделите и на техните представи за излъчване на бранда. Разбира се, всичко това бе съобразено и с тенденциите в дизайна на лога от дадената индустрия.

Рекламно облекло

Разбработихме дизайни и поръчахме работно и рекламно облекло - тениски, якета и каски с логото на компанията. Така днес служителите на Primebuild лесно могат да бъдат разпознати по многобройните обекти, които изпълняват. 

Рекламно облекло

Модерен уебсайт

Сайтът на Primebuild е наша специална гордост! Важно бе по нагледен и лесен начин да представим основната дейност на компанията в двете направления - строителство на офиси и на домове. Използвахме умел начин да покажем проектите преди започване на работа на нашите експерти и след като Primebuild е завършила успешно строежа. За клиентът ни беше важно и да има лесно достъпна форма за контакти, в която да бъдат входирани запитванията за нови проекти.

Отзиви

Опитни професионалисти, лека комуникация и отлични резултати. Точно като нас - изпипват до последния детайл.

Станислав Хаджиев

Управител