Office Master Care

Ние сме компания, която не само се грижи за почистването и поддръжката на корпоративни, бизнес клиенти и офиси от всякакъв размер в Пловдив. Ние сме професионалисти, изградили личен стандарт за качество, базиран на дългогодишния ни опит. На преден план поставяме индивидуалните нужди на клиента, като съобразяваме график и бюджет според твоите възможности.

quotes Остави на грижовниците

Предизвикателство

Когато се срещнахме през 2018 г., компанията притежаваше малък екип и току-що създаден бранд (под името Office Master Clean), който не беше разпознаваем на пазара в Пловдив. Тя искаше не само да се позиционира добре, но и да подобри значително своите финансови резултати. Щастливи сме, че за 2 години успяхме да постигнем тези техни желания, като наложихме техния бранд успешно на местния пазар и увеличихме оборота им близо 4 пъти.

Нашата стратегия

След като клиентът премина през нашия стратегически уъркшоп, екипът ни забеляза, че OMC има възможност да се отличи от своите конкуренти, като предложи по-голям брой услуги и обхване всички нужди на своите целеви клиенти. По този начин се роди техният „кръг на безгрижието“, който вдъхна само автентичност и завършеност на цялостния бранд.

Следващата логична стъпка беше създаването на нова идентичност. Office Master Clean се превърна в Office Master Care – бранд, който напълно отрази начина, по който екипът им работи и до днес. Всяка грижовница на OMC върши своята работа с удоволствие и е наистина горда, че помага на своите клиенти в поддържането на изрядни дом и офис.

За да наложим по-бързо тяхната нова идентичност, изградихме тяхното присъствие в социалните мрежи и създадохме техния уебсайт. Предложихме  им и поредица от печатни и онлайн корпоративни материали, които да помогнат на успешно протичане на продажбения им процес.

В допълнение, осигурихме пълна подкрепа на OMC в управлението на търговския процес и генерирането на нови клиенти. Благодарение на HubSpot и обажданията, които нашият екип от обучени sales специалисти осъществи, успяхме да сключим важни сделки, които осигуриха желаното подобрение на финансовите резултати.

Нашият подход

Лого и визуална идентичност

Логото е изградено от инициалите на Office Master Care и допълнено от малки елементи, които загатват основната дейност на компанията.

Визуалната палитра на Office Master Care съдържа два основни цвята: син, който е символ на чистота, прозрачност и спокойствие; и жълт, който се свързва с енергичност, свежест и позитивизъм. Изборът им не е никак случаен, тъй грижовниците не просто те отменят в грижата за дома и офиса, като ги поддържат перфектно чисти. Те ти позволяват да прекараш времето си у дома или на работа по-пълноценно, потъвайки в комфорта на свежите и енергизиращи ухания около теб.

Лого и визуална идентичност
Рекламни материали

Рекламни материали

Екипът ни изготви пълен пакет от печатни материали, съставен от папки, визитки, бланки, рекламна брошура и картички. Допълнихме го с дизайн за многосезонно рекламно облекло, брандирани бонбони подарък и брандиране на служебните автомобили.

Уебсайт

Уебсайтът на Office Master Care стартира целия ребрандинг процес. Той е със семпла и интуитивна структура, която запазва всички основни бранд елементи. Сайтът предоставя изчерпателна информация за всяка от услугите на Office Master Care и предоставя възможност на всеки потенциален клиент да зададе своите въпроси през онлайн чат.

Статии и видеа

Ключов момент в изпълнението на маркетинг стратегията на Office Master Care е създаването на онлайн съдържание, което образова нашата целева аудитория.

Ето защо блогът съдържа 40 статии, които разказват както за почистващите услуги на компанията, така и за триковете, които можем да използваме за да се справим с най-честите домакински предизвикателства.

Някои от тези съвети са заснети в рамките на поредиците Home CleanHacks и Office FixHacks, които съдържат 25+ кратки видеа, публикувани във Facebook и YouTube.

Социални мрежи

Office Master Care има силно присъствие във Facebook и Instagram. Основна цел на съдържанието в социалните канали е да провокира аудиторията ни и да я подтикне към това да осъзнае значимостта на безгрижието, което подаряваме със своите услуги. Защото с грижовниците на ОМС ти имаш повече време, което да посветиш на себе си, на приятелите си, на професията си и на всичко друго, което те изпълва с щастие.

За 2 години създадохме над 350 поста за Facebook и Instagram, които поддържат среден engagement rate от 9%.

 


 

Отзиви

С Limacon и техните услуги преживяхме една истинска промяна към добро. Получихме мечтаното ребрандиране и нова визия, а благодарение на експертната им помощ в стратегиите дори и променихме леко бизнес модела си. Днес резултатите от дългогодишната ни работа са налице: повече доволни клиенти и повече хора, които искат да работят за нас. Повярвайте в силата на цялостния маркетинг и се доверете на професионалистите от Limacon!

Анелия Тонева

Съосновател