Deltecon

Deltecon е консултантска компания, базирана в Германия, която подпомага предприятия и фирми да изградят бизнеса, който винаги са искали. Deltecon работи в множество индустрии и направления и благодарение на уникалния си подход, помага при структурирането, организирането и осигуряването на дългосрочни резултати, като същевременно създава самообучаващи се организации.

Компанията съдейства при управление на организационни промени, развитие на коучинг умения, анализ на процеси, внедряване на нови технологии, стратегически консултации и подобряване на оперативните постижения. Участва и сътрудничи на стартиращи компании, като споделя най-добрите практики в техния сектор.

quotes Creating the future together

Предизвикателството

Основателят на Deltecon Дирк-Ерик Льоберман e предприемач с над 25 години опит в средни компании и корпорации. Работил е с хора и организации по цял свят, всяка със своите културни характеристики. Той е заемал различни лидерски роли и има признат опит в холистичните бизнес трансформации, Lean методология и дигитализация, устойчиви оптимизации на процеси, както и преструктуриране на бизнес модели и иновации за лидери, на световния пазар.

Дирк-Ерик Льоберман ни потърси в момент, когато идеята да създаде своя собствена компания, беше вече достигнала до своето реално изпълнение. Той се довери на екипа ни, за да облечем бизнеса му в модерна и атрактивна визия и да обединим и представим богатото портфолио от услуги и компетенции, които Deltecon предлага, на едно място. Място, на което всеки потребител да може бързо и лесно да получи полезната информация, от която има нужда. 

Стратегия

Започнахме работата си с Deltecon в самия старт на компанията, като се запознахме подробно с множеството услуги и възможности, които тя може да предостави. За нас беше изключително важно да структурираме добре цялата информация, за да улесним максимално достъпа на потребителите до нея. Сред  основните ни цели беше да създадем модерен и функционален

 

уебсайт и да наложим разпознаваема и запомняща се бранд идентичност. Работихме в тясно сътрудничество с клиента, за да му помогнем да намери своя tone & voice. Създадохме съдържанието на всяка една от страниците на уебсайта така, че да дава нужната информация на потребителите и да отправя правилните послания към тях. 

Нашият подход

Корпоративна идентичност

Създадохме лого за Deltecon, с което искахме да представим компанията и многообразието от решения, които предлага тя, в едно консолидирано и хомогенно тяло. Избрахме цветове, които изцяло кореспондират с дейността на компанията, съчетаващи традиционната бизнес и корпоративна среда, със съвременната практика и дигитализация. 

Използвахме геометричен (sans serif) шрифт и добавихме графичен елемент, който да се асоциира с консултантската дейност на компанията. 

Създадохме и дизайн за визитки.  

Корпоративна идентичност

Уебсайт

За целите на стартиращия бизнес на нашия клиент, екипът на Limacon създаде модерен и функционален уебсайт, отговарящ на всички съвременни тенденции и изисквания за оптимизация. 

Започнахме с анализ и разписване на задание. Избрахме да изградим сайта на платформа с отворен код, като закупихме тема, която персонализирахме според нуждите на бизнеса и предпочитанията на клиента.

Структурирахме съдържанието и се постарахме да предоставим на потребителите максимално лесно и удобно потребителско изживяване и достъп до търсената информация. 

Направихме и базова SEO оптимизация, така че да позиционираме уебсайта на по-предни позиции в търсещите машини, по основните ключови думи за клиента.