Търсиш зала под наем в Пловдив? Ето перфектната за твоето бизнес събитие и обучение

ТОП зали под наем за неповторимо изживяване в Limacon Event Center

Бизнесът е като жив организъм. Той се развива. Расте. Достига зрялост.

… Но понякога изпада в застой. И това е сигнал, че е настъпил момент за промяна. Нещо, което да го събуди от летаргията. Да го раздвижи. Да му вдъхне нова енергия. Да се изправи и да започне да расте отново.

ПРОВЕЖДАНЕТО НА БИЗНЕС СЪБИТИЕ В ЗАЛА ПОД НАЕМ МОЖЕ БИ Е ТОВА, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ

Да смените обстановката за един ден, седмица (а защо не и цял месец) дава много добавена стойност. И въобще не означава, че работата ще спре. Напротив, дори ще започне да върви по-добре.

В Limacon Event Center отдаваме зали под наем в Пловдив за различни събития в зависимост от предпочитанията на нашите клиенти. Вече имаме опит с формати като:–

  • Вътрешнофирмени обучения, семинари или курсове
  • Бизнес срещи, уъркшопи, презентации, брейнсторминг сесии
  • Индивидуални срещи за интервю за работа или др.
  • Представяне и/или презентиране на нови продукти/услуги
  • Корпоративни събития като тези, което организирахме за ABB БългарияСтабил Агро Трейд и др.
  • Тиймбилдинги и фирмени партита
  • Клубни срещи като тези на читателския клуб Мастърмайнд и HR клуба на Пловдив
  • Изнесен офис за екипи, които работят дистанционно

През 2018 година ни се довериха 127 фирми, които наеха под наем залата на Limacon. Домакинствахме над 290 събития. Организирахме 100. Посетиха ни над 5600 души.
Как го постигнахме?

Като даваме всичко от себе си всеки път. Подхождаме индивидуално към всеки клиент и предлагаме…

ЗАЛА ПОД НАЕМ В ПЛОВДИВ БЕЗ ЕКВИВАЛЕНТ

Limacon Event Center е разположен в центъра на Града под тепетата. Намираме се на 15 мин. пеша от Капана. Залата ни е леснодостъпна както от всяка точка на града, така и при влизане през източния вход на Пловдив.

Разполагаме с голям и безплатен паркинг в непосредствена близост, на който всеки може спокойно да остави колата си!

КАКВО ДРУГО ЩЕ ОТКРИЕТЕ В LIMACON EVENT CENTER?

Залата на Лимакон е с капацитет до 70 седящи места. Намираме се в индивидуално помещение на ниво партер, за чийто достъп не ви е нужен асансьор.
Нашето пространство е с площ от 300 м² – просторно, разчупено и с различни зони за презентиране, работа по групи, почивка, нетуъркинг и хапване.

Зеленият цвят, модерният дизайн и мебелировка създават усещане за уют и предразполагат гостите ни.

Залата ни е снабдена с необходимата техника и оборудване: служебен лаптоп, мултимедия, флипчарт, безжичен микрофон, озвучение и кликър. Имаме безплатна wi-fi мрежа с мощен интернет. Поддържаме идеална работна температура.

маса със столове в пространството на Лимакон Ивент Център       столове в прострнаството на Лимакон Ивент Център

ПРЕДЛАГАМЕ ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД

Нашата зала е многофункционална и това ни позволява да подхождаме спрямо нуждите на всеки един от нашите клиенти. Предлагаме театралното разположение на столовете, кръгла маса, П-образна форма, както и по-нестандартни решения.

КЕТЪРИНГЪТ С ДОМАШНИ ВКУСОТИИ Е НАШАТА ЗАПАЗЕНА МАРКА

Разбира се, в кухненския ни бокс имаме кафе машина, така че всеки гост да може да се наслади на любимата ароматна напитка. Подбрали сме селекция от чайове и различни напитки.

Над 80% от гостите, които се възползват от кетъринг услугите ни, избират нашите домашни вкусотии – солени мини мъфини, крекери със семена, кукиси, кекс или друго.

За тези, които търсят наем на зала за целодневно събитие, предлагаме също организиран топъл обяд с включена салата, основно ястие и десерт.

сладкиши в Лимакон Ивент Център

БОНУС УСЛУГИ!

Най-хубавото на Limacon Event Center е, че вече имаме изградена огромна общност от бизнес хора в Пловдив и региона. Можем да изпратим до тях информация за вашето събитие, за да получи то не само повече, но и по-целенасочена гласност.

Екипът на Limacon Event Center може да ви помогне в различни етапи от организирането на вашето събитие. Можем да ви препоръчаме обучители, които да проведат уъркшоп за вас и вашите колеги. Екипът от маркетинг специалисти на Limacon Marketing може да промотира събитието ви в дигиталната среда.

КАКВО СПОДЕЛЯТ КЛИЕНТИТЕ НИ ЗА НАС

Щастливи сме, че мероприятията, които организираме в Limacon Event Center, се радват на изключително положителна обратна връзка. Хората често ни споделят, че всяко изживяване тук е необикновено и неповторимо.

Ето какво споделят клиентите ни за нас!

Мнение на Веселина Балтова за Лимакон Ивент ЦентърМнение на Виктория Чорбаджийска за Лимакон Ивент Център

Е? Търсите ли зала под наем в Пловдив, в която да проведете следващото си бизнес събитие? Предлагаме ви нашата. За да я запазите, свържете се с нас на тел. 0889 989 703, пишете ни на имейл welcome@limacon.bg или попълнете директно формата ни за контакт по-долу.

Очакваме ви! Но не отлагайте за последния момент. Свободните дати при нас се изчерпват бързо.

Предишна новина Следваща новина
ОБРАТНО

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.