Най-мащабното събитие за фейсбук маркетинг в Пловдив в началото на Март!

Facebook за бизнес със Стилиян Запорожанов

ИЗВЕСТНИЯТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТОЛОГ СТИЛИЯН ЗАПОРОЖАНОВ ОТНОВО ГОСТУВА В ГРАДА ПОД ТЕПЕТАТА, ТОЗИ ПЪТ ЗА НАЙ-ГОЛЯМАТА СИ ВЕЧЕРНА ЛЕКЦИЯ ДО СЕГА!

Пловдив ще бъде домакин на първия по рода си вечерен мини-курс по Фейсбук маркетинг, който ще се проведе на 01.03. от 19:00ч. в зала „България“ в Конгресния център на Международен панаир Пловдив.
Организаторите от Limacon Event Center обещават една незабравима вечер, изпълнена с много практически съвети и посветена на изкуството да рекламираш себе си и продуктите си в най-влиятелната социална мрежа в света.
Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач и Facebook експерт и консултант с близо 6 години практически опит. За това време е съосновал 3 собствени проекта – Zapomedia.com (дигитална маркетинг агенция); Oba.bg (платформа за онлайн обучения); и вече бивш Партньор в Zdravei.org (платформа за здравословно хранене).
Консултирал е компании като най-голямата фармацевтична компания Pfizer и е работил по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиваторът Юли Тонкин и др. В последните три години е консултирал над 150 бизнеса и чрез своите живи и онлайн курсове е обучил над 1,000 души за това как да използват Facebook за бизнес цели.

Стилиян е организатор на Първата в България Facebook конференция и създател на първия и най-продаван Онлайн Курс за Facebook Маркетинг в България.

УЧАСТНИЦИТЕ В МИНИ-КУРСА ЩЕ ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЧУЯТ БЕЗЦЕННИ СЪВЕТИ ЗА:

– Маркетинг Психология и как да влияете на потребителите
– Дизайн, Текст и Таргетиране
– Facebook Pixel и Аудитории
– Кои типове реклами да използвате
– Всички Новости и Промени във Facebook
– Тайните на Професионалистите
Отделено е време и за конкретни въпроси, свързани с вашите бизнес-идеи.

ЗА ПРИСЪСТВАЩИТЕ ЩЕ ИМА И СПЕЦИАЛНА НАГРАДА: БЕЗПЛАТЕН ОНЛАЙН-ВИДЕО КУРС!

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ: https://www.oba.bg/2018-fb-plovdiv/

Или на welcome@limacon.bg

Предишна новина Следваща новина
ОБРАТНО

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.