Наръчник за дистанционна работа

Наръчникът за дистанционна работа/Remote Work Guide е специално разработен на базата на резултати от проведена анкета на тема „Дистанционна работа в България“, интервюта със специалисти от бизнес средите в България и литературно проучване, реализирани от стажантката в Limacon Фатме Фета. 

През последните няколко десетилетия се наблюдава огромен растеж в интереса и възможността на служителите да работят отдалечено от работното място. В тази тенденция страната ни се нарежда сред последните позиции, въпреки че голям процент от компаниите в България съобщават, че имат някаква степен на дистанционна заетост. 

2020-а година  от своя страна, беше динамична и критична за много сектори, като наложи на компаниите бързо да се адаптират и преструктурират своите бизнес операции, заради световната пандемия от COVID-19. Ситуацията провокира редица държави и техните правителства да създадат специални законови рамки за гражданите и правото им да работят от вкъщи. Като последица от пандемията се ускори и глобалната тенденция за възприемане на напълно дигитализирани подходи при работа и бизнес операции. 

Ето защо темата за дистанционната работа беше логично подбрана като обект на изследването ни, наложена от заобикалящата ни действителност и тенденции. 

В Наръчника ще намерите:

  • Обща информация за дистанционната работа в Европа и водещите икономики в световен мащаб;
  • Специфични детайли за дистанционна работа в България;
  • Много практическа информация.

*Наръчникът е изцяло на английски език

За да получите Наръчника за дистанционна работа, кликнете върху бутона по-долу. 

Изтегли наръчника


Предишна новина Следваща новина
ОБРАТНО

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.