Лимакон расте, вече сме на 2!

Лимакон расте, вече сме на 2

Скъпи приятели, последните 365 дни се изтъркулиха с бързината на светлината и е време за празненство по лимаконски, защото станахме на 2 ГОДИНИ и съвсем отговорно си заявяваме – пораснахме. Пораснаха нашите услуги, порасна и разцъфна нашият прекрасен екип, порасна и бизнес общността, но най-много порасна нашата и вашата любов към това, което правим.

И в този ред на мисли, заповядайте на 14.09 от 19:00 ч. в Limacon Event Center, за да отпразнуваме още една година обединение и развитие на бизнеса в Пловдив.

Подготвили сме ви изненади (без тях не може), екзотични коктейли, домашни вкусотии и напълно преобразен Limacon Event Center. Алкохолът е от нас, а смешните снимки след това – от вас ????

Елате, за да отпразнуваме развитието, за да се посмеем на историите за трудните моменти и да плачем със сълзи от умиление за хубавите. Дори да не ни познавате, пак елате. Елате, за да бъдем #заедно. Обещаваме ви вечер, която ще ви развълнува, ще ви окрили и ще ви зареди с тонове енергия и нови идеи за новия сезон.

И понеже ни познавате и знаете, че сме силно граждански активни и социално отговорни и че наред с всички наши цели, най-много мечтаем да участваме в истинската позитивна промяна на България, сме сигурни, че ще уважите и ще разберете следващите редове.

Молим ви да НЕ носите подаръци. За нас е достатъчно, че всеки един от вас ни помага да съществуваме и да правим това, което обичаме.

Посвещаваме този наш ден на други съвременни будители, наши много близки хора по ценности и виждания, а именно независимата медия Toest.bg. Знаете, че „независима“ и „медия“ са взаимно изключващи се думи в България. Това е нашата реалност в момента. Но те – Ан, Владислав, Йовко и Лина – имат мечти и ние също мечтаем с тях. Мечтаем за позитивни новини, мечтаем за обективни гледни точки, мечтаем за истината такава, каквато е, мечтаем за справедливост и мечтаем за обединеност. И понеже ние също ви познаваме и знаем, че и вие мечтаете за същото, каним ви #заедно да подкрепим тях – едни от хората, които се борят за нашите мечти.

Как ще ги подкрепим #заедно?

По време на рожденния ден ще разиграем томбола. Билетчетата за тази томбола ще струват по 5 лв. Парите от всяко билетче ще бъдат дарени на Toest.bg, а вие ще имате шанса да спечелите някоя от нашите награди, за които ще ви споделим по-късно.

И както Toest.bg казват:

„Не е нужно много. Първата летва, която трябва да преминем, е да спечелим доверието на 3000 души, които да ни подкрепят с 60 лева на година. Това са само 5 лева на месец. По-малко е от кутия цигари, а ще е здравословно за демокрацията.

Тайно се надяваме, че ако успеем, няма да е само за „Тоест“. Може би ще провокираме разбирането, че ако искаме независими медии, те трябва да зависят само от читателите си. И може би и други ще последват този модел. При всички случаи ще си е струвало да опитаме.“

Очакваме ви, Лимаконцииии!

Предишна новина Следваща новина
ОБРАТНО

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.