Limacon стана първият Sales Solution Partner за България на платформата Hubspot

Limacon първият Sales Solution Partner Hubspot

Limacon стана първият Sales Solution Partner за България на една от най-известните CRM, продажбени и маркетинг платформи в света – HubSpot!
За нас е огромно удоволствие да Ви съобщим, че започваме активно да си партнираме с една от най-комплексните и модерни платформи, които комбинират по уникален начин инструменти за управление на клиентска информация, маркетинг автоматизация и оптимизация на търговски процеси.

Мисията на Limacon е да развива и помага на малките и средни бизнеси в България и те да имат възможността да си позволят системен маркетинг, което преминава и през интегриране на множество дигитални инструменти за подобряване на бизнес и комуникационните процеси в една компания.
Ето защо избрахме да работим с HubSpot и сме щастливи, че и те припознаха в компанията ни надежден партньор за българския пазар.

Какво представлява HubSpot?

Платформата има няколко интегрирани един в друг, но и същевременно автономно функциониращи, модула:

• HubSpot CRM – напълно безплатно, перфектно решение за управление на Вашите бази данни с клиенти, компании, партньори и доставчици. Безкрайни възможности за персонализиране на опциите и настройките. Ненадминат интерфейс и лесна за ползване мобилна апликация. Горещо препоръчваме, особено ако до сега сте ползвали споделени екселски таблици или подобни офлайн решения, да тествате възможностите на този CRM. Още повече, че наистина – за разлика от почти всички други – този е напълно безплатен!

• HubSpot Marketing – изключително софистицирана и същевременно интуитивна и лесна за ползване маркетинг платформа, която дори и за хора не-специалисти в бранша след кратко въведение може да бъде разбрана и веведена в експлоатация. Огромният набор от инструменти за събиране на т.нар. Leads /потенциални клиенти, които посещават сайта Ви/, възможностите за маркетинг автоматизация на имейли и процеси, както и дори създаването на landing pages в самата платформа, дава безкрайни възможности на един среден бизнес да професионализира маркетинг процесите си и да издигне продукта си на съвсем друго ниво!

• HubSpot Sales – с тази платформа Вие ще сте търговец-мечта за всеки бизнес! Прекрасно организирани и лесни за персонализация инструменти, с които следите всички продажби, създавате бързо сделки за всеки клиент, добавяте продукти и поставяте цели на екипа си. Следите продажбения оборот, оптимизирате търговския процес чрез планиране на продажбите, записване на обаждания и статистики, които може да извадите нагледно само с няколко клика. За B2B компании, които разчитат изключително много на активни търговци и адекватни процеси, този инструмент е просто задължителен!

• HubSpot Service Hub – отскоро колегите добавиха и още нещо уникално – инструмент за комплексно обслужване на клиенти. Изключителна платформа за компании с големи отдели по поддръжка и активен customer service отдел.

• HubSpot Academy – Може би едно от най-любимите места в интернет за маркетинг екипа ни! Изключителна и напълно безплатна платформа за едни от най-добрите маркетинг и продажбени курсове, лекции и материали, списвани и провеждани от най-добрите специалисти в бранша от HubSpot! Горещо препоръчваме на всяка компания, която няма финасов ресурс да изпраща често търговските си и маркетинг отдели на обучения.

Иван Бондоков от Limacon се сертифицира в редица обучения специално за Sales платформата на HubSpot и от новия сезон в Limacon Event Center ще предлагаме редица отворени обучения за възможностите на софтуера, както и персонални консултации за интегриране на платформата.
Очаквайте и много статии по теми, които Ви вълнуват, както и първите case study-та от България и много добри примери от други държави.

Предишна новина Следваща новина
ОБРАТНО

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.