LIMACON SALESHUB си търси стажант!

Търсим си SalesHub сатажант

LIMACON SALESHUB СЕ РАЗРАСТВА И ТЪРСИ ОЩЕ ЕДНА СМЕЛА И ДРЪЗКА ДУША, КОЯТО ДА ПРЕВЪРНЕ В СЛЕДВАЩАТА ЗВЕЗДА НА B2B ПРОДАЖБИТЕ!

Limacon SalesHub е третият бранд на Limacon и усилията му са фокусирани върху предоставянето на цялостни решения за оптимизация на продажбени и маркетинг процеси, обучения на търговски екипи и външен отдел за допълнително генериране на повече потенциални клиенти и реални продажби.

Мястото в Пловдив, където „всички се развиваме взаимно“, там, където се срещат предприемачи, иноватори, хора от бизнеса и социални капиталисти, има нужда от отдаден и страстен човек, когото да превърнем в новия мастер в преговарянето и затварянето на сделки.

Мечтаем си за неуморим, любопитен и активен човек, който е в началото на своята бизнес кариера и иска да получи напътствия и съвети от истински професионалисти.

Какво ще изискаме от теб, за да се присъединиш към екипа ни?

 • Дигитална грамотност (базови познания за G Suite и Microsoft инструментите).
 • Отличен писмен и говорим английски.
 • Страст към комуникациите (по телефон, имейл и лице в лице).
 • Да бъдеш екипен играч и да носиш позитивизма със себе си.
 • Безкомпромисно добра работна етика.
 • Възможност да отделяш минимум 20 часа седмично за присъствие в офиса ни.

А ето и на какво обещаваме да те научим по време на стажа ти:

 • Да владееш до съвършенство най-мощния и модерен софтуер  за управление на всички търговски и маркетинг процеси – HubSpot
 • Да комуникираш с лекота с хора на управленски позиции в български и чуждестранни компании.
 • Да знаеш ключовите елементи в изграждането на една търговска и маркетинг стратегия.
 • Да работиш с най-добрите маркетинг и продажбени дигитални инструменти в света.
 • Да си в час с най-новите тенденции в областта на продажбите и маркетинга.

Вероятно се досети, че за всичко това се изискват много технически умения, 110% креативност и още поне 150% отдаденост, но ако все още четеш тази обява, то ние вярваме, че точно ТИ ги имаш потенциала да ги развиеш всичките!

Продължителност на стажа: два месеца с начало ноември 2019г.

Позицията е неплатена, но при старание и постигнати резултати стажът ти ще завърши с предложение за работа на трудов договор и пълен работен ден като пълноправен член на екипа на Limacon SalesHub.

Защо да избереш нас?

 • Постоянен контакт до бизнес хора с много опит.
 • Работа в млад, супер свеж и много бързо растящ екип.
 • Постоянен достъп до обучения, които ще развият професионалните и меките ти умения.
 • Гъвкаво работно време, съобразено с останалите ти академични и професионални задължения.

Aко искаш да участваш в изграждането на нещо значимо и по-голямо от всички нас, ако искаш да се учиш от хора с висока професионална етика и много контакти в разнообразни среди, ако обичаш предизвикателствата и не се плашиш от много работа, изпрати ни твоето CV на имейл адрес: saleshub@limacon.bg и кратко (не повече от 5-6 изречения) мотивационно писмо на тема „Моята мечта“.

П.С При нас много държим на изказа и подредбата в писмената комуникация и сме големи педанти по отношение на грешките при писане. Просто ти даваме малък „heads up”;)

Limacon е мястото, което създава личности и олицетворява същности. Там, където ще намериш спокойствие и съпричастност. Но и предизвикателство. Limacon е онзи хълм, който искаш да изкачиш. Заедно с други. Като теб. И ще видиш, че никак не си сам. В страховете си, в стремежите си. Ще разбереш какво е да намираш красотата в малките неща, да се събуждаш с усмивка в ежедневната си битка с препятствия и трудности. И да побеждаваш. Да бъдеш себе си. И част от едно силно цяло. Това е твоето пътешествие. Да изживееш мечтите си. Да се усъвършенстваш. И да свързваш идеите си.

Повярвай в себе си. И ела с нас.

Срок за кандидатстване: 14 октомври

Предишна новина Следваща новина
ОБРАТНО

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.