LIMACON празнува: 3 години. 3 бранда.

3 години,3 бранда

ТРИ са окръжностите в логото на Limacon
ТРИ са слоганите на стената ни
ТРИ са буквите в думата „ТРИ“
ТРИ са брандовете ни
Ииии….изненадаааа, Limacon става на ТРИ.

СлучаЕност? Не мислим!

Лимаконците са илюминати ????

Скъпи приятели, затворихме още една успешна година, за да отворим за пореден път вратите на Limacon за едно щуро, вълнуващо, незабравимо, зареждащо ПАРТИ и…разбира се, за НОВИЯ СЕЗОН.

И в този ред на мисли, заповядайте на 19.09.2019 от 19:00 ч. в Limacon Event Center, за да отпразнуваме 3-тия рожден ден, с 3-те бранда до 3:00 ч. сутринта.

Толкова поводи има да почерпим, че се чудим откъде да ги заизреждаме. Затова няма. Просто елате и ще ви разкажем…на по вино, бира, уиски, коктейл или просто вода. We don’t judge ????

Подготвили сме ви едно истинско пътешествие през историята на Limacon!
Един път, по който никога не сме вървяли сами и който с всяка година става по-широк и се превръща в катализатор на каузи, мотиватор на хора и вдъхновител на идеи!

По традиция сме избрали кауза, близка до нашите лимаконски сърца – нашите деца, децата на Пловдив. За 3 години израснахме и продължаваме да го правим с всяка следваща крачка. С нас израснаха и мечтите на хора, посветили ежедневието си на каузи, зад които екипът на Limacon застава редовно!

Тази година ви каним да споделим мечтата на екипа на фондация За Нашите Деца – Нито едно българско дете да не попада в самотата и изолацията на социалните институции, а да расте щастливо и обичано в семейство и да има шанса да развива своя пълен потенциал от най-ранната си възраст.

Каним ви да станете инвеститори. Не в земи, сгради или ценни книжа – инвеститори в ранното детство на децата на Пловдив – нашите деца. Каним ви да участвате в създаването на Комплекс за ранно детско развитие в Пловдив. По време на рожденния ни ден ще има специални кътове за вашата подкрепа към ремонтно-възстановителните дейности 

Ние от Limacon и хората от фондацията вярваме, че инвестициите в качеството на живот на децата още от раждането им, имат най-висока възвръщаемост и ефект върху успешната им реализация като възрастни, върху успеха на обществото ни като цяло. Вярваме, че мечтите се сбъдват с енергията на много хора.
С нас ли си?

Повече за каузата ще ви разкажат представители на фондацията по време на празника.
Повече за Комплекс за ранно детско развитие „Рада Киркович“ научи от тук https://bit.ly/2kIeN76
Повече за Фондация „За Нашите Деца“  www.detebg.org

Дата: 19.09.2018
Начален час: 19:00ч.
Краен час: До 3:00 ч.
Вход: без подаръци, без дрескод и готов за приключения ????

С нас ли си?

Предишна новина Следваща новина
ОБРАТНО

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.