Limacon Newsletter: какво предстои през Ноември 2018

Limacon Newsletter Октомври 2018

Годината е към своя край, а ние имаме още толкова много да ви покажем, споделим и предложим. През изминалия месец се насладихме на няколко страхотни събития, а за мен върха на черешката беше еднодневния кариерен форум, организиран съвместно с ABB. Прочете нашата статия Eдин ден с екипа на ABB: Поглед в настоящето и Тенденции на бъдещето, за да разберете какво се случи и да усетите поне малко от прекрасната атмосфера, която създаде екипаВалентина Куцева, съ-основател на Limacon Event Center на един от най-добрите работодатели в региона. Мисията на Limacon е да помага както на малките и средни, така и на големите бизнеси да се презентират по-добре, да развиват екипите си и да допринасят с добри примери и политики на бизнес средата в Пловдив. Затова с радост прегърнахме идеята за едно такова събитие, което целеше да представи в по-различна светлина възможностите за реализация в ABB. Разчитайте на нас, ако имате подобни смели идеи – ние сме тук, за да ви помогнем да ги реализирате. А сега се надявам и събитията, които сме ви подготвили през идния месец, да предизвикат вашия интерес и да се включите. Ще се радваме толкова много да се видим отново, да отделим време за развитие на нашите и уменията на екипите ни, както и да се запознаем с много нови хора. Познанствата са злато, нали? Ще ви очакваме, както всеки път – с усмивка и отворени широко врати. Сърдечни поздрави и една прекрасна, златна есен, Валентина Куцева, съ-основател на Limacon Event Center


КАКВО ПРЕДСТОИ ПРЕЗ НОЕМВРИ:

 

ПРАКТИЧЕСКИ ОБУЧЕНИЯ:

Нещо съвсем ново ви представяме, почиващо на съвместната ни работа в последно време с прекрасните хора от denkstatt България. Обучението е насочено към HR и Маркетинг експерти.

Едно от най-успешните ни и търсени обучения на невероятните Equinox Parnters! Имаме толкова добра обратна връзка, че го правим за трети пореден път.

Как да превърнем енергийната ефективност в реално работещ инструмент и потенциална възможност? Възможности, ползи и практическо приложение на ISO 50001: системи за управление на енергията. За кого е предназначено обучението?

  • Енергетици
  • Ръководители и експерти в звена Енергийна ефективност и Опазване на околната среда
  • Технически мениджъри
  • Фасилити мениджъри
  • Средно управленско ниво персонал, отговорен за експлоатация и поддръжка на съоръжения и сгради

 

СЕМИНАРИ И ЗАКУСКИ:

След прекрасната закуска с HR-екипа на ABB на 17.10., за следващ гост на формата поканихме отново HR-експерт, но този път от голяма българска, местна компания – КЦМ 2000 Груп. 

През последните години в Limacon Marketing работим изключително активно по дигитализацията на вътрешните процеси, както и по оптимизацията на продажбени и маркетинг процеси на нашите клиенти. Имаме удоволствието да сме първият в България Sales Solutions Partner на гигантите в CRM решенията – HubSpot.


Limacon е съ-организатор и на една от най-интересните конференции през тази година в Пловдив:

REINVENTING ORGANIZATIONS 2018: Управленски практики за успех

Конференцията ще се проведе на 23-24 Ноември 2018. Следете и БЛОГА НИ, защото там публикуваме обобщителни статии от почти всяко обучение, което ние организираме. Винаги сме тук и за вас. Оставам на разположение за всички нужди, свързани с развитие на хора, наемане на пространството за ваши събития или маркетинг и продажбени услуги. Бъдете вдъхновени!

Предишна новина Следваща новина
ОБРАТНО

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.