Limacon е официален HubSpot Solution Partner за България

Limacon е официален HubSpot Solution Partner за България | Limacon

Следвайки плътно успехите си от последната година, стартирахме 2021 г. с още една чудесна новина!

След повече от 2 успешни години като Solution Provider и над 40 завършени проекта в страната и чужбина, Limacon вече е официален Solutions Partner на HubSpot за България.

Как започна всичко

Вярваме, че HubSpot е най-добрата платформа в света за комплексни решения за автоматизация на маркетинг и търговски процеси и успешна комуникация с клиентите.

Нашето партньорство започна през 2018 година. Окрилени от мисията си да развиваме малкия и среден бизнес, припознахме в най-голямата платформа за marketing & sales автоматизация неизброими възможности за родните компании и се превърнахме в първия за България Hubspot Solution Provider.

В сърцето на HubSpot стои CRM система, която бива перфектно допълнена от редица маркетинг, търговски и комуникационни модули, които подобряват взаимоотношенията с клиентите на една компания, като същевременно предоставят възможност за пълна автоматизация на по-голямата част от бизнес процесите.

След стотици неуморни дни на труд и отдаденост, HubSpot разпозна в Limacon надежден партньор на българския пазар и направихме следващата голяма стъпка.

Какво означава това за нашите клиенти

Задълбочена експертиза

Нашият опит показва, че HubSpot може да превърне най-смелите маркетинг и търговски стратегии в реалност. Ние разполагаме с над 40 завършени проекта по имплементацията на HubSpot в B2B компании, опериращи в сферите на производството, инженеринга, търговията и e-commerce. Избирайки работа с HubSpot и Limacon, нашият богат опит в България ще бъде изцяло на ваше разположение.

Удължен онбординг процес на български език

Нашият екип ви предоставя технически онбординг процес, който провеждаме изцяло на български език. Чрез него ви обучаваме да работите с инструментите на HubSpot и да използвате техния пълен потенциал. Нашият процес съдържа множество примери, добри и лоши практики, както и предложения за комбинация на един или повече инструменти спрямо конкретните предизвикателства във вашата компания.

И докато стандартният онбординг, който други представители на HubSpot в чужбина биха ви предоставили, е със средна продължителност от 6-8 седмици, екипът на Limacon може да бъде на ваше разположение до 12 месеца, за да се уверим, че се чувствате напълно уверени в самостоятелната си работа с платформата.

Стратегическо имплементиране

Екипът на Limacon притежава суперсили в областта на В2В маркетинга и продажбите. Ето защо нашите специалисти могат да имплементират HubSpot в стратегическите процеси на компанията и да постигнат пълния синхрон и стандартизация между дейностите, които вашите маркетинг и търговски екипи извършват.

 

Вярваме, че с нашето ключово партньорство с HubSpot ще предоставяме по-добри услуги на българските и международните компании, като им помагаме в областта на маркетинга, продажбите и бизнес дигитализацията.

Разберете повече за HubSpot


 

Предишна новина Следваща новина
ОБРАТНО

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.