Limacon Event Center спечели награда за коуъркинг пространство за 2018 г. В категория Members’ Choice

Limacon Event Center Members' Choice Awards 2018 Winner

Щастливи сме да споделим, че на 16.04.2018 г. Limacon Event Center беше излъчен като победил в надпреварата за най-добро споделено работно пространство в град Пловдив. Отличени сме с награда за Coworker Members’ Choice 2018 от престижния сайт Coworker.com

Limacon best co-working space

При избирането на победител са взети под внимание хиляди ревюта, гласове и отзиви от различни коуъркъри в целия цвят, като данните са събирани в продължение на една година.

Екипът ни е изключително развълнуван от това признание. Щастливи сме, че именно нашето пространство е двигател на успеха и любима среда за толкова много хора.

„Въпреки че Limacon e много повече Еvent Center, отколкото Co-working space, всъщност ние изпълняваме една от най-важните задачи на споделените работни пространства, а именно да помагаме на хората да свързват идеите си. Споделяме тази награда с Biz Labs, защото вярваме, че един коуъркинг не е достатъчен, за да се създаде общност около идея.“ – споделя Валентина Куцева, съ-основател на Limacon.

Благодарим на всички, които са гласували и са ни подкрепили в надпреварата!

Ако и ти искаш да работиш рамо до рамо с нас, може да научиш повече за нашето споделено работно пространство тук: https://limacon.bg/co-working/

За Coworker.com

Coworker.com е мощна платформа, която се задвижва от коъркъри по цялото земно кълбо. Това е глобална общност, която позволява на хиляди хора да открият своето перфектно коуъркинг пространство, без значение в коя точка на света се намира.

Предишна новина Следваща новина
ОБРАТНО

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.