Limacon вече е Gold Agency Partner на HubSpot за България

От 2018 г. година Limacon е първият Solution Provider на HubSpot за България. В началото на тази година станахме горд Solution Partner, а сега можем да се похвалим с още по-голямо постижение.

Партньорството ни с HubSpot достигна до следващ важен етап. Вече сме Gold Partner на най-добрата платформа в света за комплексни решения за автоматизация на маркетинг и търговски процеси и успешна комуникация с клиентите!

Как стигнахме дотук

Когато започнахме това пътешествие, знаехме, че ще има много трудности, които ще съпътстват стратегическото ни развитие. Въпреки това обаче, продължавахме напред и не се отказвахме.

Благодарение на упоритостта и професионализма на екипа ни, досега сме успели да помогнем на над 60 компании от България и чужбина да дигитализират част от бизнес процесите си и да постигнат най-важното - промяна в начина на мислене как трябва да се развива една компания днес, в ерата на дигиталните технологии.

HubSpot даде много и на Limacon като компания. Успяхме да израснем като екип и да добием знания, които днес поставят експертизата ни на световно ниво. Благодарение на работата ни с международни партньори и клиенти, имаме възможността постоянно да верифицираме качеството и реализацията на изработваните от нас стратегии и продукти. 

Спокойно можем да заявим, че днес сме по-зрели, по-опитни и по-можещи, благодарение на методологията на HubSpot - философията за Inbound или разбирането за помощ и съдействие на клиента в правилния момент.

Къде сме днес

HubSpot e вселена от възможности, която ти дава инструментариума да променяш светове, да изграждаш екипи и да си възможно най-конкурентноспособен на терена на всяка индустрия. А всички знаем, че скоростта на бизнес развитието е най-важното предимство в днешно време. 

Limacon предоставя всички услуги и консултации, свързани с правилното подбиране на подхода, по който ще имплементираме HubSpot във вашия живот:

  • Цялостно внедряване на избраните от вас модули (CRM, Маркетинг, Продажби, Обслужване на клиенти) на платформата - изграждане на стратегия, архитектура и имплементация на всички функционалности на платформата, както и обучение на вашия екип.
  • Месечна HubSpot поддръжка - постоянна техническа администрация и оптимизация в платформата, за да може бизнесът ви да получава максимална стойност. 
  • HubSpot консултиране и одит - за всички екипи, които имат внедрен HubSpot, но желаят да получат допълнителни добри практики от експерти, така че да използват пълния потенциал на софтуера. 

През годините видяхме много. Чухме много проблеми. Срещнахме много общи особености и предизвикателства сред български и международни бизнеси.

Видяхме с очите си, че платформата предлага „лекарство“, което е решението на много проблеми, но за приложението му е необходима воля за промяна от страна на ръководството и екипите на нашите клиенти. Ние, в Limacon, знаем как да мотивираме тази промяна и да работим рамо до рамо с вашите хора, за да реализираме заедно промяната.

Вярваме също така, че доверието и признанието, което HubSpot днес ни дава, е плод на всичките тези непрестанни усилия. 

Благодарим на нашите клиенти и партньори, че повярваха в нас и заедно постигаме ежедневни, нови върхове.

Ще се радваме и вие, които четете тези редове, да се припознаете в тях, и да имаме възможност да се срещнем и поговорим как HubSpot и Limacon могат да помогнат и на вашия бизнес да се трансформира в нещо още по-силно и успешно.

Свържете се с нас

Предишна новина Следваща новина
ОБРАТНО

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.