Как се появи Limacon Event Center или началото на една мечта за социална трансформация в Пловдив

В началото стои една мечта, Пловдив, Античния театър

През последните години Пловдив се превърна в един от най-силните индустриални центрове в България. В града и областта постоянно нарастват броят на чуждестранните инвестиции и новооткритите работни места, а бъдещето на региона изглежда светло и обещаващо.

Но не само във финансово и икономическо отношение градът под тепетата днес е пример за цяла България. В Пловдив ставаме свидетели на изключително динамично развитие на градска среда, културен и обществен живот. Днес ние имаме не само една бъдеща Европейска столица на културата през 2019, но и един пъстро развиващ се град, който дава на своето общество все повече възможности за алтернативен и пълноценен социален живот.

Пловдив привлича.

И ние от Limacon бяхме привлечени от невероятния дух на този древен град. Вярваме, че наша мисия е да допринасяме с проекти и идеи за развитието на града и хората в него. Limacon е център за развитие на социален капитал на индивидуално и общностно ниво. Тук ние ще се стремим да създадем среда, в която хората да срещат идеите си, да усъвършенстват себе си и да търсят онези потенциали на обществото ни, които ни правят силни като общност и ни дават много повече – дават ни смисъла на това да сме заедно.

Limacon е съкращение от трите основни послания, които изграждат нашата фирмена философия – LIving the dream, MAstering life. CONnecting ideas..
Ние дълбоко вярваме, че в смелостта да мечтаеш, в стремежа да се самоусъвършенстваш и в пълноценните връзки, изградени върху доверие, се корени истинската формула за щастие.

Избрахме да инвестираме усилия и средства в общностния център на Limacon, защото вярваме, че тук ще имаме възможността да случваме така нужната ни социална трансформация.

Ето и част от форматите, които ще ви предложим:

  • Еднодневни семинари за личностно и професионално развитие
  • Интерактивни обучения за развитие на експертни знания и умения
  • Работилници за изграждане на най-важния капитал – социалния
  • Фирмени събития: презентации, тиймбилдинги и партита
  • Детски обучителни и развлекателни формати
  • Мрежови събития от всякакъв характер
  • Формати за малки и големи – онези моменти, в които твориш заедно с децата си

Но ние не сме единствените идеолози-двигатели на позитивнта промяна. В града под тепетата има много като нас и затова ние ще предоставяме пространството и на хора, организации и фирми, които имат нужда от уютно и вдъхновяващо място за своите собствени събития и формати.

Освен всичко изброено, Limacon Co-working ще бъде и дом за всички свободомислещи професионалисти, които търсят вдъхновяващо работно пространство и искат да срещат повече хора като тях, с които да обсъждат свои проекти и нови идеи. Освен за фрийлансъри, нашият co-working пространство ще е отворено и за фирми и техните екипи, които имат нужда от творческо отделяне от ежедневната работна среда за кратък период от време. На тях ще предлагаме, освен вдъхновяваща обстановка, и много възможности за разнообразяване на работния ден с различни обучителни сесии и развлекателни екипни дейности.

Днес нито една идея, нито един проект, нито един успех нямат смисъл ако не ги споделяме, ако не вдъхновяваме хора да се присъединят и да създават заедно с нас.

Затова и нашата мисия ще бъде да служим на обществото, което искаме да трансформираме. Да работим за създаване и развиване на среда за качествен и устойчив социален капитал.

Ела с нас на това пътешествие. То е за теб.

Екипът на Limacon

Следваща новина
ОБРАТНО

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.