Бяха едни прекрасни 8 мецеса, но стажът на Йони приключи. Виж как мина времето й с нас

Усмихнати колеги, позиращи за снимка

Limacon изпраща още един стажант, който успешно премина през пътешествието, наречено Limacon-ски стаж.

Нейното име е Йоана Велева и се присъедини към екипа ни още през ноември 2018. Тя беше неразделна част от смейството ни цели 8 месеца, работехме рамо до рамо, споделяхме трудностите и празнувахме успехите заедно.

Limacon изпраща още един стажант, Йоана ВелеваСмело можем да кажем тя се запозна с всички лица и превъплащения на Limacon Event Center. Включваше се и помагаше на всеки човек от екипа ни, като основен фокус беше организацията и координацията на събития вътре и извън рамките на пространството ни. Тя се потопи и в света на B2B маркетинга, като редовно взимаше участие в проучванията провеждани за наши клиенти, който също бяха обвързани със събития.

Йони беше изключително активна и във всички арт проекти, с които празниците в Limacon ставаха незабравими. Натрупа ценен професионален опит, а ние мили и щури спомени с нея! Нека разберем обаче какво мисли тя за своя стаж в Limacon:

1. ЗДРАВЕЙ, ЙОАНА! РАЗКАЖИ НИ НАЙ-НАПРЕД ЗАЩО И КАК ИЗБРА ДА ПРОВЕДЕШ СВОЯ СТАЖ ТОЧНО В LIMACON?

Й.В. Нещата всъщност се случиха неочаквано бързо. Разбрах за Limacon от майка ми, която знаеше за стажантската ви програма, и ме насърчи да се свържа с вас. Още в момента, в който разгледах уебсайта на Limacon, знаех, че това е място, на което искам да кандидатсвам. И така, пратих CV и кратко мотивационно писмо и след около седмица вече бях одобрена.
Бях сигурна, че Лимакон е място, където ще имам възможност да докосна до нови знания, иновация, предизвикателства и истински професионализъм. За времето, прекарано тук, определено мога да кажа, че очакванията ми бяха оправдани. 

Limacon изпраща още един стажант, Йоана Велева

2. КАКВО НАЙ-МНОГО ТИ ХАРЕСА ПО ВРЕМЕ НА СТАЖА ПРИ НАС? КОЕ ТИ НАПРАВИ НАЙ-СИЛНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ И ЩЕ ПОМНИШ ДЪЛГО ВРЕМЕ ЗАНАПРЕД?

Й.В. Ще запомня приятната атмосфера, топлото отношение на колегите и най-вече всички вкусотии, с които Вени и Калоян ме глезиха.

Limacon изпраща още един стажант, Йоана Велева3. КОЕ БЕШЕ НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО, С КОЕТО СЕ СБЛЪСКА ПО ВРЕМЕ НА СТАЖА СИ? КАК УСПЯ ДА ГО ПРЕОДОЛЕЕШ?

Й.В. Има едно нещо, което винаги е било предизвикателство за мен – това да бъда по-уверена в уменията си и в това да изразявам идеите си. Признавам си, че не мисля, че все още съм го преодоляла. Но пък тук в Лимакон всички винаги са се отнасяли с мен с много търпение и подкрепа, когато не съм се чувствала особено сигурна дали ще се справя, за което съм много благодарна. Комуникацията беше на ниво!

4. С КОЯ ЗАДАЧА СПОРЕД ТЕБ СЕ СПРАВИ НАЙ-ДОБРЕ? КЪДЕ ПОЧУВСТВА, ЧЕ РАЗГРЪЩАШ ИСТИНСКИЯ СИ ПОТЕНЦИАЛ?

Й.В. С какво съм се справила най-добре ще трябва да кажат колегите. ???? Едно от нещата, които ми бяха най-приятни беше подготовката за някои от най-големите събития, които направихме и в Ивент Центъра и извън него. Имах възможност да работя по страшно много разнообразни събития – от бизнес форуми и обучения до тиймбилдинги и коледни партита. Мисля, че тогава добих опит и се чувствах най-полезна.

Limacon изпраща още един стажант, Йоана Велева

5. СТАЖЪТ В LIMACON ОПРАВДА ЛИ ТВОИТЕ ОЧАКВАНИЯ? КОИ ОТ НЕЩАТА, КОИТО СЕ СЛУЧИХА, СИ ОЧАКВАЛА И КОИ НЕ?

Й.В. Очаквах да срещна млади и амбициозни хора, както и се случи в действителност. Наистина видях много професионализъм и отдаденост от колегите си, а работата макар и да е предизвикателство понякога, се върши с много търпение и екипност. Бях доста изненадана от факта, че има толкова интерес към ивент и маркетинг индустрията, и смятам, че ще разрастне с много бърза скорост с следващите няколко години.

6. АКО МОЖЕШ ДА ПРОМЕНИШ ЕДНО НЕЩО ОТ СТАЖА СИ, КОЕ БИ БИЛО? И ЗАЩО ТОЧНО ТОВА?

Й.В. Мисля, че в известна степен трябваше малко повече да ‚досаждам‘ на колегите, тоест да им задавам повече въпроси, защото мисля, че всички тук са страхотни професионалисти и имат много опит, който да споделят.

Limacon изпраща още един стажант, Йоана Велева

7. МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ СТАЖЪТ В LIMACON ЩЕ ТИ Е ПОЛЕЗЕН В ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЛАН?

Й.В. Разбира се. Този стаж ми даде изключителната възможност да се сблъскам с много разнообразни задачи в почти всички сфери на маркетинга – от копирайтинг и уеб администрация до организиране на корпоративни събития за големи, утвърдени компании. Този опит ще ми бъде полезен в каквато и посока реша да се развивам в бъдеще.
Смятам, че тези няколко месеца бяха една страхотни първи крачки по дългия път на бъдещото ми професионално развитие и съм много благодарна на Иван, Валя и целия екип, че ми се довериха да ги извървя заедно с тях.

8. ВРЕМЕТО, КОЕТО ПРЕКАРА ПРИ НАС, ПОМОГНА ЛИ ТИ ДА СЕ ОРИЕНТИРАШ В КОЯ ТОЧНО СФЕРА ИСКАШ ДА СЕ РАЗВИВАШ? КОИ СПОРЕД ТЕБ СА НЯКОИ ОТ СИЛНИТЕ ТИ СТРАНИ?

Limacon изпраща още един стажант, Йоана ВелеваЙ.В. Ако трябва да бъда честна, все още нямам конкретна представа, коя страна на бизнеса ще избера. Освен организацията на събития се интересувам и от финанси, HR и дизайн и ми се иска да пробвам от всичко преди да избера. Знам обаче, че бих искала да съм на място, където се чувствам спокойна и сигурна.Но в същото време да имам възможности за равитие, да се сблъсквам с нови предизвикателства и да ги преодолявам.

Мисля, че една от силните ми страни е това, че винаги съм готова да науча нещо ново и да излизам от комфортната си зона, макар и да знам, че с някои неща не винаги ще ми се получава. Вярвам, че, с всяка нова задача придобиваме ценен опит, независимо дали сме се справили добре или не. А също така, колкото и да знаем и можем, винаги има как да усъвършенстваме настоящите си умения или да пробваме нещо ново.

9. ОПИШИ СТАЖА СИ В LIMACON С 3 ИЗРЕЧЕНИЯ. ОПИШИ ЕКИПА НА LIMACON С 3 ДУМИ

Й.В. Стажът в Лимакон беше едно страхотно първо потапяне в света на меркетинга и event management-а. Тук се сблъсках с предизвикателства, но намерих и успехи и удовлетворение. Супер щастлива съм, че бях част от този екип, макар и само за няколко месеца. А лимаконците са супер креативни, щури и невероятни професионалисти – не мисля, че има две мнения по въпроса ????.

Limacon изпраща още един стажант, Йоана Велева

10. КОЙ БЕШЕ НАЙ-ЗАБАВНИЯТ ТИ ДЕН В LIMACON И ЗАЩО?

Й.В. Забавните дни в Лимакон през тези месеци бяха много повече, отколкото мога да изброя. Един много хубав ден с екипа прекарахме наскоро на събитието „Семеен ден“, което организирахме за клиентите ни от Стабил Груп. Там се включихме в Семейната Олимпиада, на което скачахме с чували, редихме пъзел, надувахме балони, всичко това, докато Иван супер енергично ни надъхваше. Беше наистина много забавно ????

Виж какво споделиха и предните ни стажанти: МарияАлексКатрин и Иво, част от които в момента са в екипа на Limacon Marketing!

П.П. Ако и ти искаш да изживееш своя стаж на мечтите, пиши ни. Разкажи ни за какво мечтаеш. Може да си следващия ни нов колега!

Limacon изпраща още един стажант, Йоана Велева

Предишна новина Следваща новина
ОБРАТНО

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.