Limacon

Вашият външен маркетинг отдел

Limacon ви помага да изграждате дългосрочни маркетинг стратегии и да менежирате ежемесечно всяка дейност във вашия маркетинг план.

ПРОЕКТИ
Превръщаме се във вашия маркетинг екип

Превръщаме се във вашия маркетинг екип

Валентина Куцева, съосновател на Limacon

Ние не работим кампанийно, а се превръщаме във вашия "външен маркетинг отдел". Не работим само за онлайн маркетинг или само за офлайн маркетинг, а изграждаме перфектния маркетинг микс от инструменти за максимален ROI и максимален успех на вашия бизнес.

Проекти

Философия на услугите

Анализ

Анализ на конкуренцията, анализ на потенциалните клиенти, клиентски аватари

Стратегия

Бизнес цели, маркетинг цели, маркетинг план, маркетинг бюджет, KPIs

Криейтив

Бранд име, бранд идентичност, бранд послания, създаване на статии, видеа и фотосесии

Изживяване

Изграждане на уебсайтове и лендинг страници, менежиране на блог, създаване на профили в социалните медии, организация на събития

Ангажираност

Управление на социални мрежи, онлайн реклами във Facebook и Google, имейл маркетинг, Корпоративна социална отговорност (CSR)

Потенциални клиенти

Чат ботове и маркетинг автоматизация с HubSpot

Мениджмънт

ROI репорти, месечни стратегически срещи, трейнинги на ваши служители

Уникален процес

Всичко при нас е x7: в седем стъпки е изградена както философията на услугите ни, така и нашият уникален процес на работа с вашия бизнес.

07

стъпки

Уникален процес
1
Първа среща
По време на първата ни среща попълваме въпросник, чрез който дефинираме кои от услугите на Limacon биха били най-полезни за растежа на вашия бизнес.
2
Стратегически уъркшоп
Провеждаме стратегически уъркшоп под формата на игри и дискусии в рамките на един пълен работен ден, с който опознаваме вашия бизнес в детайли, за да предложим най-успешната стратегия.
3
Анализи
След стратегическия уъркшоп екипът на Limacon извършва необходимите анализи на пазара и на вашите досегашни маркетинг дейности и материали.
4
Стратегия
Изготвяме подробна маркетинг стратегия и маркетинг бюджет за поне 12 месеца, които съдържат целия маркетинг микс, необходим за развитието на вашия бизнес.
5
Мениджмънт на плана
Любимата ви част ще бъде, че след като създадем стратегията, ние изпълняваме всяка дейност по вашия маркетинг план, защото се превръщаме във вашия "външен маркетинг отдел".
6
Месечни репорти
Всеки месец получавате подробен маркетинг репорт за всички дейности и техните постижения. Винаги сме на разположение да обсъдим завой в маркетинг стратегията, защото знаем, че пазарът е динамичен.
7
Трейнинги за служители
Крайната цел на Limacon е да работи с вас в рамките на няколко години, за да намери правилните маркетинг инструменти за вашия бизнес и да обучи служителите ви да работят с тях успешно.

Защо да изберете Limacon?

Повече от 10 години опит и над 50 изградени и изпълнени маркетинг стратегии

Когато избирате Limacon и услугата ни "външен маркетинг отдел", вие получавате на разположение маркетинг стратези, онлайн маркетолози, уеб оптимизатори, копирайтъри, дизайнери, фотографи, видеографи и мениджър на всички ваши проекти.

Фокусираме се върху измерими цели и резултати
Интересува ни всеки детайл от вашия бизнес
Комуникираме ежедневно с вас, защото знаем, че всеки ден се раждат нови идеи
Изграждаме успешна стратегия, план и бюджет, които отговарят на вашите възможности

Отзиви от клиенти

Новини и статии

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.