Блог

Limacon празнува: 3 Години. 3 Бранда.

Рожден ден Limacon 3 години

ТРИ са окръжностите в логото на Limacon
ТРИ са слоганите на стената ни
ТРИ са буквите в думата „ТРИ“
ТРИ са брандовете ни
Ииии….изненадаааа, Limacon става на ТРИ.

СлучаЕност? Не мислим!

Лимаконците са илюминати 😀

Скъпи приятели, затворихме още една успешна година, за да отворим за пореден път вратите на Limacon за едно щуро, вълнуващо, незабравимо, зареждащо ПАРТИ и…разбира се, за НОВИЯ СЕЗОН.

И в този ред на мисли, заповядайте на 19.09.2019 от 19:00 ч. в Limacon Event Center, за да отпразнуваме 3-тия рожден ден, с 3-те бранда до 3:00 ч. сутринта.

Толкова поводи има да почерпим, че се чудим откъде да ги заизреждаме. Затова няма. Просто елате и ще ви разкажем…на по вино, бира, уиски, коктейл или просто вода. We don’t judge 😉

Подготвили сме ви едно истинско пътешествие през историята на Limacon!
Един път, по който никога не сме вървяли сами и който с всяка година става по-широк и се превръща в катализатор на каузи, мотиватор на хора и вдъхновител на идеи!

По традиция сме избрали кауза, близка до нашите лимаконски сърца – нашите деца, децата на Пловдив. За 3 години израснахме и продължаваме да го правим с всяка следваща крачка. С нас израснаха и мечтите на хора, посветили ежедневието си на каузи, зад които екипът на Limacon застава редовно!

Тази година ви каним да споделим мечтата на екипа на фондация За Нашите Деца – Нито едно българско дете да не попада в самотата и изолацията на социалните институции, а да расте щастливо и обичано в семейство и да има шанса да развива своя пълен потенциал от най-ранната си възраст.

Каним ви да станете инвеститори. Не в земи, сгради или ценни книжа – инвеститори в ранното детство на децата на Пловдив – нашите деца. Каним ви да участвате в създаването на Комплекс за ранно детско развитие в Пловдив. По време на рожденния ни ден ще има специални кътове за вашата подкрепа към ремонтно-възстановителните дейности 

Ние от Limacon и хората от фондацията вярваме, че инвестициите в качеството на живот на децата още от раждането им, имат най-висока възвръщаемост и ефект върху успешната им реализация като възрастни, върху успеха на обществото ни като цяло. Вярваме, че мечтите се сбъдват с енергията на много хора.
С нас ли си?

Повече за каузата ще ви разкажат представители на фондацията по време на празника.
Повече за Комплекс за ранно детско развитие „Рада Киркович“ научи от тук https://bit.ly/2kIeN76
Повече за Фондация „За Нашите Деца“  www.detebg.org

Дата: 19.09.2018
Начален час: 19:00ч.
Краен час: До 3:00 ч.
Вход: без подаръци, без дрескод и готов за приключения 😊

С нас ли си?