10 000 посетители и повече от 400 обучения и събития

Помагаме на нашите клиенти да изградят силен бранд чрез дни на отворените врати и участия на международни изложения. Подсилваме лоялността и ангажираността на техните служители с employer branding и CSR кампании. Познаваме най-добрите обучители в България и сме точният партньор при организацията на всяко вътрешнофирмено обучение. Сред любимите ни клиенти се нареждат компании като Schneider Electric, ABB, LIEBHERR, Latecoere, Allianz, Expressbank, EVN, Reward Gateway, AVON, Trakia Tech, Trakia Economic Zone, Stabil Group и др.

ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ

Мисия

Limacon развива бизнеса ви, стимулира потенциалите ви и ви помага да постигнете мечтите си. Защото ние силно вярваме, че мечтите ни често са еднакви – вашата и нашата. Вярваме, че мечтите ни притежават изначална чистота да виждат нашето общество развито, щастливо и следващо ясна посока и цели.

Визия

Limacon (Living the dream. Mastering life. Connecting ideas) е философия, която ни помага да развиваме себе си, бизнеса на нашите клиенти и обществото, в което живеем.

Защо Limacon

Limacon работи като външен отдел за български и международни компании и им помага в развитието на четири основни дейности – маркетинг, продажби, бизнес дигитализация и организация на събития.

Нашите ценности

Нашите ценности

Свобода

Свобода е да вярваш в собствените си възможности и да мечтаеш без граници. Всеки човек има качества и дарби, полезни за него и общността, в която живее. Затова и ние създадохме среда, в която хората да намират себе си и своята лична свобода. Само тогава те ще случат и позитивната социална трансформация в своята общност.

Знание

В един бързо променящ се свят широкият кръгозор, жаждата за нови знания и стремежът към самоусъвършенстване са най-ключовите елементи за изграждането на една успешна и щастлива личност, която да бъде двигател за обществена промяна.

Свързаност

Свързаността е най-естествената еволюция на свободния човек. Човек се чувства най-добре, когато споделя своите мисли и идеи и когато намира съмишленици, с които заедно да реализират мечтите си. Отворената свързаност е най-висшата сплав на едно силно общество.

Нашите услуги

Събития, които развиват бизнеса ви

Ние ще ви помогнем да засилите разпознаваемостта на своя бранд и да генерирате нови потенциални клиенти.
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Събития, които карат екипа ви да расте

Ние ще ви помогнем да надградите уменията на служителите си и да засилите тяхната ангажираност.
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Отзиви от клиенти

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.