Закуси с Владимир Симеонов (Proxiad): Адаптивността на IT сектора

Закуси с Владимир Симеонов (Proxiad): Адаптивността на IT сектора

Това събитие вече отмина, но за щастие го имаме на запис:


„Закуси с мен“ е вдъхновяващ формат, който всеки месец ни среща с доказали се професионалисти в България, за да почерпим от техния опит и да разрешим предизвикателствата, които срещаме в бизнеса днес. Темите, които дискутираме с нашите гости, често са свързани с глобалните промени и тенденции, мениджмънта, човешките ресурси и меките умения.

Дълго време закуските ни се провеждаха в офиса на Limacon, изпълнен от аромата на прясно кафе, домашни вкусотии и желанието на участниците да обменят своите знания и опит. Но „Закуси с мен“ вече се провежда изцяло в онлайн среда, за да позволи всеки месец на 100+ души да се включат в нашите дискусии и смело да преодолеят бизнес предизвикателствата пред себе си.

Кои са темите, които дискутирахме?

  • Как компания като Proxiad успяват да управляват бизнеса дистанционно чрез бързи промени и адаптивност 
  • Covid-19 и IT сектора – измерения, предизвикателства, ефект върху бизнес идеите и добри практики
  • Какви биха били последиците от нов глобален локдаун
  • Как да направим инвестиции в автоматизация, образование и регионалност, за да създадем IT клъстери в повече градове
  • Мисия възможна ли е дигитализирането на администрацията в България
  • Грижата за служителите и защо тя е огромно предизвикателство за по-голямата част от компаниите в България
  • Поглед напред: Увеличение в търсенето на софтуерни решения, е-commerce и силни позиции в социалните медии
Владимир Симеонов

Владимир Симеонов

Business Operations Director в Proxiad Bulgaria

Владимир е опитен и ориентиран към резултати професионалист, с над 13 години опит в продажбите, операциите и управлението. Притежава богати познания в областта на IT, маркетинг, предпродажби, управление на връзки с клиенти и партньори.

Той притежава отлични комуникативни и междуличностни умения, добър е в динамичното планиране и вземане на решения. Бива разпознат с постоянно създаване на ефективни бизнес решения, които максимизират приходите и намаляват загубите. Владимир е креативен, open-minded човек, който обича спорта.

Proxiad България е основана през 2004 г. като българско дъщерно дружество на Proxiad Group. Сега компанията за IT аутсорсинг има над 250 служители в офисите си в София и Пловдив. 

Със своите стабилни и отдадени екипи, Proxiad България предлага широка гама от ИТ услуги, обхващащи целия жизнен цикъл на софтуера.
Освен това компанията предлага безспорни конкурентни предимства, които я превръщат в основната дестинация за развитие на ИТ услуги и решения.

Иван Бондоков

Иван Бондоков

Съосновател на Limacon

Иван има над 10 годишен опит в клиентските взаимоотношения. Професионалист в сферата на B2B продажбите с фокус върху намиране на клиенти, преговори и затваряне на сделки. Иван е и в основата на това HubSpot да разпознаят България като стратегическа цел за навлизане в местния пазар. Страстта и най-големият талант на Иван са продажбите и дигитализацията на различни по дейност бизнеси. 

Limacon работи като външен отдел за български и международни компании и им помага в развитието на четири основни дейности – маркетинг, продажби, бизнес дигитализация и организация на събития.

Mинало събитие

дата

Дата:

21 Oct 2020

дата

Начален час:

08:30

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектор:

Владимир Симеонов

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.