Закуси с Венцислава Николова (Econt): Всичко е лично

Закуси с Венцислава Николова (Econt): Всичко е лично

За съжаление, това събитие вече отмина.
Но за щастие, можеш да го гледаш на запис:


„Закуси с мен“ е вдъхновяващ формат, който всеки месец ни среща с доказали се професионалисти в България, за да почерпим от техния опит и да разрешим предизвикателствата, които срещаме в бизнеса днес. Темите, които дискутираме с нашите гости, често са свързани с глобалните промени и тенденции, мениджмънта, човешките ресурси и меките умения.

През февруари бяхме в компанията на гост от Еконт – най-голямата логистична компания в България. В разговор с лъчезарната Венцислава Николова надникнахме в обществото от над 3000 души и ефективния екип, който се грижи за откриването и развитието на таланти.

Кои теми дискутирахме на 17.02 от 08:30​​

  • Защо в Еконт кафе блендът е с име Respetto
  • Каква е философията и културата на компанията
  • Лицето на Еконт като работодател/партньор
  • Иновациите в подбора на таланти (nPloy)
  • Как Еконт HR-ите „търсят“ таланти и предприемачи
  • Знанието - основата на човешкото развитие
  • Посланието и пътят на Еконт. Всичко лично ли е?
Венцислава Николова

Венцислава Николова

Ръководител Подбор и Център за знание в Еконт

Венцислава Николова се грижи за откриването на подходящите таланти за Еконт. Тя активно работи по подобрения в процеса на подбор, въведението и развитието на хората в Еконт.

От създаването си през 1993 г. досега Еконт се налага като експерт в логистиката за България. Водени от стремежа да дават повече от обикновеното, те не спират да създават нови и по-добри решения в областта на куриерските, пощенските и карго услугите.

Иван Бондоков

Иван Бондоков

Съосновател на Limacon

Иван има над 10 годишен опит в клиентските взаимоотношения. Професионалист в сферата на B2B продажбите с фокус върху намиране на клиенти, преговори и затваряне на сделки. Иван е и в основата на това HubSpot да разпознаят България като стратегическа цел за навлизане в местния пазар. Страстта и най-големият талант на Иван са продажбите и дигитализацията на различни по дейност бизнеси.

Limacon работи като външен отдел за български и международни компании и им помага в развитието на четири основни дейности – маркетинг, продажби, бизнес дигитализация и организация на събития.

Mинало събитие

дата

Дата:

17 Feb 2021

дата

Начален час:

08:30

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектор:

Венцислава Николова

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.