Закуси с Михаил Стефанов: Нова порода лидери

Закуси с Михаил Стефанов: Нова порода лидери

За съжаление, това събитие вече отмина.
Но за щастие, можеш да го гледаш на запис:


„Закуси с мен“ е вдъхновяващ формат, който всеки месец ни среща с доказали се професионалисти в България, за да почерпим от техния опит и да разрешим предизвикателствата, които срещаме в бизнеса днес. Темите, които дискутираме с нашите гости, често са свързани с глобалните промени и тенденции, мениджмънта, човешките ресурси и меките умения.

Започнахме 2021 с един изключително мотивиращ гост, който сподели с нас съдържание за силен и осъзнат старт на годината.

Кои теми дискутирахме на 21.01 от 08:30?

  • Векът на свободния избор
  • Залезът на авторитарните водачи
  • Как се водят хора, които не се страхуват от никого
  • Мост: Метафора за най-успешния лидер
  • Инвестиране в отношения, основани на доверие
  • Комуникацията след 2020
  • Първата онлайн академия за комуникации
Михаил Стефанов

Михаил Стефанов

Advisor / Trainer / Speaker

Михаил Стефанов е съветник и обучител по комуникации с дългогодишен опит както в света на бизнеса, така и в този на неправителствените организации. На експертизата му се доверяват лидери и екипи от LIDL, VMware, Telus, Leanplum, Overgas, Coca-Cola, Zagorka и др. 

В началото на 2021 г. той стартира и първата онлайн академия за комуникации - http://mishostefanov.com/academy. Там в динамични онлайн курсове прави знанията и опита си от работата си с много от водещите компании и организации в България достъпни за всеки.
 

Валентина Куцева

Валентина Куцева

Съосновател на Limacon

Валя завършва висше образование в Щутгарт, Германия, а след това живее близо 2 години в Калифорния, САЩ, където трупа опит като маркетинг експерт за група от фирми в индустриалния (B2B) сектор. Преди да се завърне в България, тя е работила в Германия, Холандия и САЩ.

Limacon работи като външен отдел за български и международни компании и им помага в развитието на четири основни дейности – маркетинг, продажби, бизнес дигитализация и организация на събития.
 

Mинало събитие

дата

Дата:

21 Jan 2021

дата

Начален час:

08:30

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектор:

Михаил Стефанов

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.