Закуси с мен: Йордан Ламбрев

Закуси с мен: Йордан Ламбрев

Да закусим заедно!
Темата„Индустрия и образование“ остава водеща и този месец със следващия ни гост Йордан Ламбрев.

Йордан посвещава дълги години работа на големи компании с доста различна история и сфери на дейност: Либхер Хаусгерете Марица – инвестиция на зелена поляна, и Амер Спортс България- международна корпорация, придобила активите на частна българска фирма.

Не обича да изпозлва думата „работа“, защото това, с което се занимава му носи истинско удовлетворение.

Той помага на фирмите да станат по-ефективни и добри в производствените си процеси. Това изисква интензивна работа не само със служителите в производството по внедряване на LEAN и други методики, но и с хората, занимаващи се с разработка и индустриализация на нови продукти, планиране, управление на качеството и др.

Над 15 години е фокусиран в осигуряването на обучение на хора и тяхното кариерно развитие, за което споделя наблюдението си, че преди години това е ставало, когато някой постъпва на работа, но сега фокусът е изместен на един по-ранен етап на който трябва да се обърне внимание още в училище и университета.

„Държавата ни е изправена пред най-голямото предизвикателство – да осигури добре подготвени, можещи и ангажирани хора, които да допринесят за запазване и ускоряване на темпа на икономическо развитие в близко бъдеще.“

В последните няколко издания на „Закуси с мен“ преднамерено се набляга на темите за допирните точки между образованието и бизнеса, за професиите на бъдещето и промените в пазара на труда. Дискусии в тази насока трябва да се повдигат и мисията на „Закуси с мен“ е да прави точно това. За какво си поговорихме в предишното издание на 13.02 може да прочетете повече тук: https://limacon.bg/zakusi-s-ivailo-mashev-diskusiq-industriqta-i-obrazovanieto/

Заповядайте, отново, на домашно приготвена закуска и топло кафе на 20.03.2018 от 08:30ч.

Вход: 5лв.

Mинало събитие

дата

Дата:

20 Mar 2018

дата

Начален час:

08:30

Лектор

Лектор:

Йордан Ламбрев

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.