Закуси с мен: Таня Бояджиева

Закуси с мен: Таня Бояджиева

Априлската ни закуска поставя нова тема в приятните ни разговори на по кафе и домашна закуска:
В следващите ни срещи ще говорим за това как да мотивираме и задържаме служителите си и как да създаваме работна среда, която ги вдъхновява, кара ги да предлагат нови решения и идеи и ги прави щастливи и пълноценни хора.

Първи наш гост по темата ще бъде Таня Бояджиева.

Личната мисия на Таня е да помага на хората и организациите да развият пълния си потенциал. През последните няколко години тя търси, прилага и активно популяризира иновативни управленски практики, които водят до постигане на хуманна, балансирана и същевременно продуктивна работна среда в организациите. Таня има над 20 годишен опит като мениджър и управленски консултант. Опитът й включва 5 години като мениджър ЧР консултиране в Deloitte България и 6 години като завеждащ консултантския отдел на Ernst&Young България. Понастоящем е управляващ директор на консултантската компания „ТАБ Нео-мениджмънт”. Завършила е магистратури по управление и развитиена човешките ресурси и по информатика, има специализация по управление на хора в Япония. Сертифициран консултант е по британския стандарт„Инвеститори в хора”. Таня бе основател и първи председател на Българска асоциация за управление на хора и е работила активно през годините за въвеждане на професионален подход в България при управлението на хора. Основател е и съ-председател на Асоциацията за иновативен мениджмънт СТООС Нетуърк България.

– Какво наистина мотивира или демотивира хората в организациите?
– Кои елементи в работната среда не въздействат по начина, по който очакват ръководителите и имат по-скоро парадоксално въздействие? Защо това се случва?
– Къде науката се разминава с практиката по отношение на мотивацията и какво може да направим в практически план за да имаме мотивирани, инициативни, ангажирани служители?

Това са темите които ще обсъждаме на бизнес-закуската с Таня Бояджиева.

Заповядайте на познатото ви място в познатия час на 18-ти април.
Вход: 5лв.

Mинало събитие

дата

Дата:

18 Apr 2018

дата

Начален час:

08:30

Лектор

Лектор:

Таня Бояджиева

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.