Закуси с мен: Пламен Петров от Equinox Partners

Закуси с мен: Пламен Петров от Equinox Partners

Един от най-специалните ни формати, легнал и на сърцата на посетителите ни, е нашата бизнес-закуска „Закуси с мен“. През миналата година говорихме последователно по теми като бизнес и образование, добруване на служителите и работна среда и добри практики за мотивация.

След толкова много приятни разговори, идеи, предложения и срещи, решихме да посветим от тук нататък бизнес-закуските ни на мениджъри от всички сектори и всички нива. Знаем колко е трудно днес да си ръководител и какъв огромен набор от меки и професионални умения се изисква да имаш, за да си успешен мениджър. Затова през тази година:

  • Ще говорим за умения за мотивация, медиация, коучване и лидерство
  • Ще споделяме практически съвети за оптимизация на бюджети
  • Ще представим технически средства за управление на проекти

… и много други полезни неща, които сме убедени, че ще са от полза за всеки сегашен и бъдещ мениджър.

И как по-добре да започнем начинанието, ако не с гост-лектор, чийто живот е посветен на това да помага и развива уменията на мениджърите на бъдещето?

За нас е удоволствие да ви поканим на 17.01. в познатия ви час на „Закуси с Пламен Петров от Equinox Partners”.

Като наши ключови партньори от самото създаване на Limacon Event Center, екипът на Equinox Partners добавиха огромна стойност към обучителната програма на центъра и знаем, че днес редица компании от Пловдив и региона се радват на техните изключителни обучения за мениджъри и ръководители на екипи.

Темата, която сме избрали да разгледаме заедно с Пламен, е коучинг умения за лидери и мениджъри.

Ще си поговорим за смисъла от това да си ментор, да развиваш системно екипа си и да бъдеш добър лидер чрез начина, по който комуникираш и работиш с хората около себе си.
Екуинокс Партнърс е Партньор на Google за България за реализирането на Бизнес Коучинг Програмата на Google от 2015 г. насам, а от 2017 г. е сертифицирана по методологията Marshal Goldmisth Stakeholders Centered Coaching за реализиране на коучинг с включване на ключови заинтересовани лица.

Заповядайте на 17.01. на домашна закуска и ароматно кафе!

Mинало събитие

дата

Дата:

17 Jan 2019

дата

Начален час:

08:30

Лектор

Лектор:

Пламен Петров

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.