Закуси с Цветелина Колева: Кризата като възможност за финансова оптимизация в компанията

Закуси с Цветелина Колева: Кризата като възможност за финансова оптимизация в компанията

Това събитие вече отмина, но за щастие го имаме на запис:


„Закуси с мен“ е вдъхновяващ формат, който всеки месец ни среща с доказали се професионалисти в България, за да почерпим от техния опит и да разрешим предизвикателствата, които срещаме в бизнеса днес. Темите, които дискутираме с нашите гости, често са свързани с глобалните промени и тенденции, мениджмънта, човешките ресурси и меките умения.

Пандемията Ковид-19 категорично се очерта като събитие с глобални негативни ефекти, както в социален, така и в икономически аспект. Макар и на този по-ранен етап, нашият гост, Цветелина Колева, очерта възможните финансово-счетоводни ефекти от пандемията, които е препоръчително да се анализират и установят при изготвяне на финансовите отчети за 2020 г. 

Нашия гост - Цветелина Колева, финансист и лектор в MDV Professional Education, сподели своя опит как в моменти като този, изцеждащ ресурси от всякакъв характер в едно предприятие, може да се потърсят и възможности с добавена стойност за цялата организация. Погледът отвъд хоризонта, мисленето с няколко, а не само с една, стъпки напред, е умение в компетенциите и на „финансистите“ в една компания. Накратко, моментът не е за изпускане да направим и желани градивни промени, а не само тези, които средата ни налага! 


Прочетете повече: Кризата като момент да помислим за нашето конкурентно начало


 

Цветелина Колева

Цветелина Колева

Финансист и лектор в MDV Professional Education

Цветелина Колева е професионалист с дългогодишен опит във финансовия одит и счетоводните консултантски услуги, натрупан предимно по време на кариерата й в страната и чужбина в една от международните компании от така наречената "Голяма четворка" в одита. От 2019 е част е от екипа на MDV Professional Education, където преподава Финанси и счетоводство и МФСО. Член е на Асоциацията на дипломираните експерт-счетоводители (ACCA) – UK, а от 2007 г. е регистриран одитор и член на Института на дипломираните експерт-счетоводители в България (ИДЕС). 

Цвети има сертификат по управление на риска (CRMA) и е член на Института на вътрешните одитори (ИВОБ). Участвала е в различни работни групи, сформирани по повод законодателни промени в областта на одита, счетоводството и борбата срещу финансирането на тероризма и прането на пари. Тя обича да споделя, че най-ценният й опит в последните 25 години винаги е бил да стои близо до своите клиенти в най-трудните моменти на преход и трансформация.

MDV Professional Education е почетен член на глобалната мрежа на BPP – водеща образователна институция в глобален мащаб, eдинственият ACCA Gold Approved Learning Provider в България и официален представител на Business Today Simulations.

Mинало събитие

дата

Дата:

28 May 2020

дата

Начален час:

08:30

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектор:

Цветелина Колева

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.