Закуси с мен от вкъщи: Анна Цолова. Комуникация по време на криза

Закуси с мен от вкъщи: Анна Цолова

Скъпи приятели, още през март нашите редовни Limacon събития преминаха изцяло в дигитална среда, спрямо ситуацията в страната и света. Направихме силно начало с бизнес формата „Закуси с мен“, но от вкъщи с първи онлайн гост - Георги Стоев, с който си говорихме за риска като възможност.

Каним ви на втората ни уеб закуска за интерактивна среща-разговор със специален гост – невероятната Анна Цолова и темата за комуникацията по време на криза

В момента много собственици/ръководители на бизнес срещат трудности да споделят адекватно информация с екипите си, както и да структурират правилно посланията си за сегашната ситуация и взетите решения, така че да мотивират и окуражат служителите си. 

С Ани ще си говорим именно за важността на адекватното информиране във времена на подобна криза. Ще коментираме и пост-корона вирус света: какво би се случило с поведението на хората, как ще се промени фирмената култура, дали дистанционната работа ще стане част от живота ни?

Няма да пропуснем и темата за начина, по който се говори публично в извънредно положение и ролята на журналистиката в този момент. Както винаги ще може да задавате вашите въпроси в реално време, за да сте част от дискусията, модерирана от Иван Бондоков.

Вълнуваме се да ви представим по-подробно нашата гостенка:
През последните 21 години тя се занимава с публично говорене - 19 от тях като телевизионен журналист. Зад гърба си има близо 15 000 интервюта, репортажи и филми, в качеството си на автор, водещ, репортер и продуцент на новини и новинарски предавания.

През 2018 г. създава проекта „Говори, за да те видят“ – поредица от обучения за умението да говорим въздействащо. Днес с ентусиазъм преподава и предава на други хора знанията и опита си. Хора, които вярват, че да говориш експресивно, ясно и точно, особено днес, е от огромно значение.

Очакваме ви пред екраните, за една по-различна сряда сутрин в интересна компания, но в безопасността на домовете ви! 
 

Mинало събитие

дата

Дата:

22 Apr 2020

дата

Начален час:

08:30

Времетраене

Времетраене:

90 min

Лектор

Лектор:

Анна Цолова

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.