Закуси с Анна Цолова: Комуникация по време на криза

Закуси с Анна Цолова: Комуникация по време на криза

Това събитие вече отмина, но за щастие го имаме на запис:


„Закуси с мен“ е вдъхновяващ формат, който всеки месец ни среща с доказали се професионалисти в България, за да почерпим от техния опит и да разрешим предизвикателствата, които срещаме в бизнеса днес. Темите, които дискутираме с нашите гости, често са свързани с глобалните промени и тенденции, мениджмънта, човешките ресурси и меките умения.

Дълго време закуските ни се провеждаха в офиса на Limacon, изпълнен от аромата на прясно кафе, домашни вкусотии и желанието на участниците да обменят своите знания и опит. Но „Закуси с мен“ вече се провежда изцяло в онлайн среда, за да позволи всеки месец на 100+ души да се включат в нашите дискусии и смело да преодолеят бизнес предизвикателствата пред себе си.

През април наш гост беше невероятната Анна Цолова.

Кои са темите, които дискутирахме?

Много собственици/ръководители на бизнес срещат трудности да споделят адекватно информация с екипите си, както и да структурират правилно посланията си за сегашната ситуация и взетите решения, така че да мотивират и окуражат служителите си. С Ани си говорихме за важността на адекватното информиране във времена на подобна криза. Обсъдихме и вероятностите в поведението на хората в пост-корона смета, как ще се промени фирмената култура и дали дистанционната работа ще стане част от живота ни. Не пропуснахме и темата за начина, по който се говори публично в извънредно положение и ролята на журналистиката в този момент. 


Прочетете още: Правилата за кризисна комуникация, които НЕ спазваме


 

Анна Цолова

Анна Цолова

Основател на "Говори, за да те видят"

През последните 21 години Анна Цолова се занимава с публично говорене - 19 от тях като телевизионен журналист. Зад гърба си има близо 15 000 интервюта, репортажи и филми, в качеството си на автор, водещ, репортер и продуцент на новини и новинарски предавания.

През 2018 г. създава проекта „Говори, за да те видят“ – поредица от обучения за умението да говорим въздействащо. Днес с ентусиазъм преподава и предава на други хора знанията и опита си. Хора, които вярват, че да говориш експресивно, ясно и точно, особено днес, е от огромно значение.

Mинало събитие

дата

Дата:

22 Apr 2020

дата

Начален час:

08:30

Времетраене

Времетраене:

90 min

Лектор

Лектор:

Анна Цолова

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.