Закуси с мен online: Николай Блажев. Голямата картинка зад малкия екран

Закуси с мен online: Николай Блажев

Дори и през летните месеци ние от Лимакон няма да спрем да ви срещаме с интересни хора – професионалисти в своята сфера, чрез нашите вече дигитални формати. Закуси с мен е най-старото, познато и утвърдено събитие, което провеждаме всеки месец с експерт в дадена област и фокус върху актуална за бизнеса тема, свързана с управлението и меките умения. Изданието вече премина онлайн, като уебинар, събиращ пред екраните собственици на малки и средни компании, маркетинг и търговски мениджъри, HR-ри от големи фирми, предприемачи и хора, ангажирани с НПО сектора.

Вълнуваме се да ви представим нашия августовски гост – Николай Блажев, Мениджър продажби в бТВ Медиа груп. Уебинарът ни с него ще е посветен на темата за голямата картинка зад малкия екран, телевизионния и не само.

РЕГИСТРАЦИЯ

Николай е ръководил търговски екипи в компании като Виваком и Мобилтел. Специалист с 10+ години опит в сферата на продажбите, тяхното управление и обучението на търговски екипи. Той е завършил УНСС със специалност Международни икономически отношения, притежава и Mагистърска степен по Финансов мениджмънт от Стопанската Академия в Свищов. Сертифициран тренер с разнообразна практика. Говори английски и немски език. Има двама сина – един на 11 години и един на 6 месеца. 

С него ще обсъдим поведението на зрителските аудитории и адаптацията на рекламния сектор спрямо пандемията. Ще чуем съвети за първи стъпки при планирането на ТВ реклама в комуникационната стратегия на малки и средни компании и ще разберем за глобалните тенденции в пазара на този вид дейност.

Събеседник на г-н Блажев в този гарантирано интересен разговор ще бъде съоснователят на Limacon – Иван Бондоков.

Той има над 10 годишен опит в клиентските взаимоотношения. Професионалист в сферата на B2B продажбите с фокус върху намиране на клиенти, преговори и затваряне на сделки. Иван е и в основата на това HubSpot да разпознаят България като стратегическа цел за навлизане в местния пазар. Страстта и най-големият талант на Иван са продажбите и изграждането на устойчиви партньорства между хора и организации.

Очакваме ви на дигитална закуска от 08:30 вкъщи или в офиса, за една по-различна четвъртък сутрин

РЕГИСТРАЦИЯ

Mинало събитие

дата

Дата:

27 Aug 2020

дата

Начален час:

08:30

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектор:

Николай Блажев

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.