Закуси с мен online: Ивайло Нецов. Промяната в бизнес моделите заради Covid-19

Закуси с мен online: Ивайло Нецов

След един изключителен юни, в който закусихме със Саша Безуханова, ни предстои не по-малко интересен и летен юли. Ще ви срещнем, но отново online, с още един вдъхновяващ лидер, който в компанията на Иван Бондоков, ще коментира темата за промяната в бизнес моделите заради Covid-19, динамиката в бизнес развитието и трудностите пред мотивацията на екипи. По традиция отново сме поканили професионалист в своята сфера и ви каним на сутрешна среща – пред екраните на 21.07 в познатия час 08:30. 

За нас е огромно удоволствие юлският ни гост да бъде управляващият директор на foodpanda - Ивайло Нецов. Компанията, която той управлява, се оказва спасително въже за стотици предприемачи от ресторантьорската индустрия в страната и собственици на магазини.

РЕГИСТРАЦИЯ

Ивайло Нецов е на 34 години, роден в град София. Изучава бизнес администрация в НБУ. От 2017 година е изпълнителен директор на foodpanda България, част от международната група на Delivery Hero. Ръководи успешно най-голямата платформа за поръчки и доставки на храна у нас, като под негово управление са над 600 души екип.

Преди да се присъедини към foodpanda България, Ивайло ръководи за една година, отдела по дигитални продажби на Би Ти Ви Медия Груп. Преди това, три години менажира специалните проекти във Fox International Channels. Той е един от създателите на проекта Explore Bulgaria на National Geographic Chanel. 

Ивайло има над 10 годишен опит в маркетинга и продажбите, отговарял е за интернет продажбите на компания част от Спортал Медия Груп. Дълго време е водил лекции на тема content and marketing към Българската Интернет Асоциация. Взима участие като водещ в два семинара в SoftUni на теми: видео маркетинг и digital branding, а през 2017 г. започва да води и цял курс за видео маркетинг.

foodpanda е международна платформа за доставка на храна и стоки за бита, част от глобалната група на Delivery Hero SE. Услугата за поръчки е разделена на ресторанти и магазини, което прави foodpanda първата компания в България, която доставя всичко от храна, стоки за дома и първа необходимост, хранителни продукти, книги, цветя и мн. други, в рамките на един час. 

Компанията разполага със собствено мобилно приложение, което прави поръчката удобна и бърза от всички мобилни устройства. Платформата предлага метод на плащане с дебитна или кредитна карта, кеш, ваучери за храна. Към момента партньори на foodpanda са доказани брандове като KFC, McDonald's, Starbucks, Фантастико, Лукойл, dm, Decathlon, Хиполенд и много други. Общият брой ресторанти е над 2400, а магазините, с които работят над 400, в България оперира в 43 града.

Очакваме ви на дигитална закуска от вкъщи или офиса, за една по-различна вторник сутрин.

РЕГИСТРАЦИЯ

Mинало събитие

дата

Дата:

21 Jul 2020

дата

Начален час:

08:30

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектор:

Ивайло Нецов

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.