Закуси с Елена Дречева (Konica Minolta): Лидерът, танцуващ в буря

Закуси с Елена Дречева (Konica Minolta): Лидерът, танцуващ в буря

Това събитие вече отмина, но за щастие го имаме на запис:


Пандемията показа слабостите на компаниите. Дигиталната революция, която се очакваше, се случи много по-бързо от предположенията. Компаниите получиха различно ускорение и в различна посока. Всички започнахме да търсим устойчивостта не като дестинация, а като начин на съществуване. 

За лидера, танцуващ в буря и предизвикателствата на днешната бизнес среда си поговорихме с Елена Дречева - изпълнителен директор на Коника Минолта България. 

От какво имаме нужда в тази буря от събития

  • Технологии, фундаментално ориентирани към хората
  • Решения, базирани на данни – информирани, скоростни решения за осигуряване на бизнес континюитета
  • Автоматизация на тежки и рутинни задачи
  • Мениджърски умения за осигуряване на организационна трансформация

Елена Дречева

Елена Дречева

Изпълнителен директор, Konica Minolta

През 2005 г. Елена Дречева става първият служител на българското дружество на японската компания Konica Minolta - глобален бранд за иновативни бизнес и ИТ решения. Оттогава насам "Коника Минолта България" отчита непрестанен ръст.

Професионалната ѝ кариера в сферата на ИТ сектора продължава вече 20 години. Следва стопанско управление и международни отношения в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Елена притежава множество сертификати за продажба, маркетинг и управление на проекти, завършила е лидерска програма в университета в Станфорд. През 2006 г. е отличена за "Най-млада жена предприемач" от Министерството на труда и социалната политика, а през 2017 г. е сред десетте финалисти на престижния конкурс "Мениджър на годината" на списание "Мениджър".

Елена вярва, че най-важният фактор за успеха на компанията са нейните служители и непрестанно развива компетентен екип от таланти в цялата страна. 

Mинало събитие

дата

Дата:

30 Sep 2020

дата

Начален час:

08:30

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектор:

Елена Дречева

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.