Закуси с мен online: Елена Дречева. Лидерът, танцуващ в буря

Закуси с мен online: Елена Дречева

Пандемията показа слабостите на компаниите. Дигиталната революция, която се очакваше, се случи много по-бързо от предположенията. Компаниите получиха различно ускорение и в различна посока. Всички започнахме да търсим устойчивостта не като дестинация, а като начин на съществуване. 

От какво имаме нужда в тази буря от събития

  • Технологии, фундаментално ориентирани към хората
  • Решения, базирани на данни – информирани, скоростни решения за осигуряване на бизнес континюитета
  • Автоматизация на тежки и рутинни задачи
  • Мениджърски умения за осигуряване на организационна трансформация

За лидерът, танцуващ в буря и предизвикателствата на днешната бизнес среда ще си говорим с Елена Дречева - изпълнителен директор на Коника Минолта България. 

РЕГИСТРАЦИЯ

През 2005 г. Елена Дречева става първият служител на българското дружество на японската компания Konica Minolta - глобален бранд за иновативни бизнес и ИТ решения. Оттогава насам "Коника Минолта България" отчита непрестанен ръст.

Професионалната ѝ кариера в сферата на ИТ сектора продължава вече 20 години. Следва стопанско управление и международни отношения в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Елена притежава множество сертификати за продажба, маркетинг и управление на проекти, завършила е лидерска програма в университета в Станфорд. През 2006 г. е отличена за "Най-млада жена предприемач" от Министерството на труда и социалната политика, а през 2017 г. е сред десетте финалисти на престижния конкурс "Мениджър на годината" на списание "Мениджър".

Елена вярва, че най-важният фактор за успеха на компанията са нейните служители и непрестанно развива компетентен екип от таланти в цялата страна. 

Коника Минолта България е утвърден пазарен лидер в областта на офисния и производствен дигитален печат и е силно фокусирана в цялостните решения за управление на корпоративните документни и печатни работни процеси. Продуктовото портфолио на компанията включва различни инструменти за дигитализация и управление на информацията, улесняване на ефективната работа в екип от различни локации, въвеждане на дигитални процеси в различни отдели на организациите  и др.

Събеседник на г-жа Дречева в онлайн закуската ни през септември ще бъде съоснователят на Limacon – Иван Бондоков.

Той има над 10 годишен опит в клиентските взаимоотношения. Професионалист в сферата на B2B продажбите с фокус върху намиране на клиенти, преговори и затваряне на сделки. Иван е и в основата на това HubSpot да разпознаят България като стратегическа цел за навлизане в местния пазар. Страстта и най-големият талант на Иван са продажбите и дигитализацията на различни по дейност бизнеси. 

Очакваме вашето дигитално присъствие на 30.09 от 08:30 вкъщи или в офиса, за една по-различна сряда сутрин.

РЕГИСТРАЦИЯ

Mинало събитие

дата

Дата:

30 Sep 2020

дата

Начален час:

08:30

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектор:

Елена Дречева

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.