Закуси с мен: Никола Добрев, КЦМ 2000 АД

Закуси с мен: Закуси с мен: Никола Добрев

След три закуски от началото на годината, които посветихме на коучването, тренинга и развиването на менторски и лидерски умения за мениджъри, и в които поканихме прекрасни експерти – тренери от цяла България като Пламен Петров от EquinoxЕми Крайнова от Communication Academy и Антон Вълков от колектив „Отворено пространство“, следващите формати ще посветим на практиците и тези, които ежедневно се борят с предизвикателства и изкачват планини в бизнеса.

И защото тази тема е най-важната за нас. И защото вярваме, че Пловдив е индустриалното сърце не само на България, но и на цяла Югоизточна Европа, не можем да не започнем да говорим за бизнес уменията на практика, без да поканим един от най-емблематичните индустриалци на Пловдив за наш пръв гост.

За нас е изключително удоволствие, след участието му във форума „За бизнеса в Пловдив“, организиран заедно с Тракия икономическа зона, наш гост на „Закуси с мен“ през април да бъде доц. д-р инж. Никола Добревпредседател на Съвета на директорите на КЦМ 2000 АД.

Темата, която поставяме в този разговор с г-н Добрев е „Приемственост в поколенията“. Ще говорим за добрите практики в предаването на знания от ръководител на ръководител и ще очакваме полезни съвети за управлението, мотивирането и развитието на хора от един всепризнат лидер, меценат и експерт.

Никола Добрев притежава дългогодишен опит в научно-изследователската област на цветните метали, административно управление, управление на производството и търговията с цветни метали. Има над 60 публикации по металургия на цветните метали, както и по управление на производството и фирмите. Член е на Международната академия по екология в Санкт Петербург, Русия и на комисията по информация, образование и имидж към Международната цинкова асоциация. Доц. д-р инж. Никола Добрев е член на Световния консултативен съвет по оловото и цинка.

Инж. Добрев е член на Управителния съвет на КРИБ, член на УС на сдружение „Клъстер Тракия икономическа зона“. Носител е на наградата Мистър Икономика за 2015 г.

Mинало събитие

дата

Дата:

16 Apr 2019

дата

Начален час:

08:30

Лектор

Лектор:

Никола Добрев

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.