Закуси с мен: Ивайло Машев

Закуси с мен: Ивайло Машев

И през февруари продължаваме темата „Индустрия и образование“, като следващият ни гост е мениджър в една от най-проспериращите и иновативни компании в Пловдив – BTL Industries. Ивайло Машев има над 14 години опит в производствени компании, а последните 7 от тях посвещава на работата си в BTL.

BTL Industries е сред водещите международни компании в сферата на разработването, производството и търговията на електронна медицинска апаратура. Компанията се развива успешно и на българския пазар, като предлага високотехнологична медицинска техника в 3 основни направления: Физиотерапия, Кардиология и Естетична медицина. Продуктите на БТЛ Индъстрийз са отличени с много награди за иновативност и принос за развитието на медицината в световен мащаб.

С Ивайло ще продължим разговора за това как да подобрим комуникацията между бизнес и образователни институции. Ще обсъдим и по какъв начин да запалим желанието на все повече млади хора да се развиват в обещаващите отрасли на производствата на бъдещето – където машини и хора ще колаборират в хармония, а тежката физическа работа ще остане в миналото.

От госта ни ще разберем също за иновативните методи за управление на хора в неговата компания, мотивация на екипи и кои са най-ценните качества в един човек, които мениджърите в BTL търсят, за да стане той част от екипа им.

Защото, както и самият Ивайло споделя, „В БТЛ вярваме, че хората не са ресурс, а капитал и че бизнесът трябва активно да участва в развиването на този капитал.“

Заповядайте отново на домашно приготвена закуска и топло кафе на 13.02.2018 от 08:30ч.

Вход: 5лв.

Mинало събитие

дата

Дата:

13 Feb 2018

дата

Начален час:

08:30

Лектор

Лектор:

Ивайло Машев

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.