Закуси с мен: Евгения Пекаж и Валентина Кекева от Epsilon

Закуси с мен: Евгения Пекаж и Валентина Кекева от Epsilon

Преди да се отдадем на кратка, но вярваме – заслужена почивка, ви каним на последната закуска за сезон 2017-2018, на която темата отново ще бъде как да създаваме по-вдъхновяваща среда за нашите служители и да ги стимулираме да са по-ангажирани с промените, предизвикатествата и успехите в компанията ни.

Наши скъпи гости този път ще бъдат HR-експертите от Epsilon: Евгения Пекаж и Валентина Кекева.

Евгения Пекаж е с  25 години опит в управление и развитие на Човешките ресурси като Ръководител отдел Персонал, Мениджър и Директор ЧР в крупни международни корпорации, член на БАУХ от 2002 год., член на Клуб по ЧР към КРИБ – София, съосновател на Клуб по ЧР  – Пловдив, автор на публикации  и собствена рубрика за споделяне на опит в национални медии, лектор на специализирани форуми в страната и чужбина, с 8 години преподавателски стаж в образователни институции, 6 от които в чужбина; с 10 години опит като тренер и фасилитатор в отворени и затворени семинари и информационни дни, член на Съвета за Социално сътрудничество – гр. Пазарджик, член на Регоинален съвет за развитие – гр. Пазарджик, Национален експерт по ECVET към ЦРЧР. Владее английски, френски, руски  и полски  езици.

Валентина Кекева пък е с  над 14 години мениджърски опит, от които 7 в областта на управление и развитие на Човешките ресурси като Ръководител отдел Персонал, Директор ЧР в големи производствени компании; дългогодишен тренер/лектор на програми за надграждане на меки умения – мениджърски и лидерски умения, управление на времето,  изграждане на успешни екипи, търговски умения, обслужване на клиенти и др.; Гост-лектор на предавания на БНТ – 1 в сферата на консултиране в областта на управление на човешките ресурси и личностно развитие; сертифицирана от Училище по мениджмънт, Нов Български Университет по програма „Обучител в организациите“; сертифицирана от Институт за Управление и Развитие на Човешките Ресурси – Лондон, Великобритания (CIPD). Владее английски, френски и руски  езици.

Заповядайте на хубава, домашна закуска и кафе на 11-ти юли от 08:30ч.

Вход: 5лв. /с включена вкусна закуска, кафенце, водичка и така нататъъъък/

Mинало събитие

дата

Дата:

11 Jul 2018

дата

Начален час:

08:30

Лектор

Лектори:

Евгения Пекаж и Валентина Кекева

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.