Закуси с мен: Емилия от Communications Academy

Закуси с мен: Емилия от Communications Academy

Ето, че дойде време и за втората ни закуска през тази година, която неслучайно сме планирали  за Деня на влюбените – 14 февруари. Всички знаем колко трудно е управлението на хора в XXI век. Затова този път сме поканили Емилия Крайнева от Communication Academy, която ще се опита да ни докаже, че добрият мениджмънт интегрира в себе си не само добър сет от меки и професионални умения, но и щипка любов.

Ще продължим да си говорим за мотивация, медиация, коучване и лидерство и ще споделяме редица съвети, които да приложим при ръководството на кадри.

Този път ще обърнем специално внимание на особеностите на емпатичния коучинг, като ще дискутираме важността на емоциите на работното място и как те влияят върху мотивацията и  ангажираността на хората. Ще разберем още как се вписва емоционалната интелигентност в управленските умения  и как да водим хората през силата на присъствието си.

Емилия Илиева – Крайнова е създател, управител и основен водещ на Communication Academy (www.communication-academy.eu) и  Communication Academy Business (www.business.communication-academy.eu) и специализира в темите за емпатията, емоционалната интелигентност и ненасилствената комуникация, посвещавайки дейността и кариерата си на тях. Работи в сферата на личностното развитие, обучения за обучители, родителски и учителски курсове и корпоративни обучения. През 2017г. се връща със семейството си да живее в Пловдив.

Заповядайте на 14.02. на домашна закуска и ароматно кафе!

Ето какво се случи на предишното издание на „Закуси с мен“ през януари, когато Пламен Петров от Equinox Partners допринесе за една от най-успешните закуски досега: https://bit.ly/2S7SzL7

Mинало събитие

дата

Дата:

14 Feb 2019

дата

Начален час:

08:30

Лектор

Лектор:

Емилия Илиева

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.