Закуси с мен: Елена Ватрачка, HR мениджър в Schneider Electric България

Закуси с мен: Елена Ватрачка, HR мениджър в Schneider Electric България

Настъпи моментът. Кой момент ще попитате? За последното издание на Закуси с мен за 2018 г.

Очакваме ви на 12.12, когато наш специален гост ще бъде Елена Ватрачка, HR мениджър в Schneider Electric България.

С Елена ще си говорим за ангажираност и мотивация на персоналадобри практики от сферата на „Човешките ресурси“ и HR предизвикателства, с които се сблъсква като част от екипа в Schneider Electric.

За последен път тази година ще се съберем на кръгла маса, ароматно кафе и домашна закуска. Елате, за да почерпите от опита на една международна компания, която присъства в над 100 държави по света. Елате, за да зададете своите въпроси и да получите конкретни отговори.

КАКВО КАЗВА ЕЛЕНА ЗА СЕБЕ СИ:

Притежавам над 8-годишен опит в областта на HRа, а от 2014 г. работя в завода на Schneider Electric в Пловдив. Преди това отговарях за Човешки ресурси в търговските офисиЕлена Ватрачка Schneider Electric на Schneider Electric България, Албания, Македония и Косово.

По образование съм психолог и затова силно се интересувам от развитие на таланти, внедряване на нови модели на учене и компетенции на бъдещето. Радвам се да бъда част от Schneider Electric, защото в компанията имам възможност да работя по иновативни и значещи проекти, които всеки ден ни приближават към визията на фирмата по отношение на хората: Страхотните хора правят Schneider Electric страхотна компания / Great people make Schneider Electric great company.

ПОВЕЧЕ ЗА SCHNEIDER ELECTRIC:

Schneider Electric е лидер в дигиталната трансформация на енергиен мениджмънт и автоматизация на домове, сгради, центрове за данни, инфраструктура и индустрия.

Schneider Electric-Компанията присъства в повече от 100 държави по света и е водеща в енергийния мениджмънт – средно и ниско напрежение, енергийна сигурност и системи за автоматизация. Schneider Electric предоставя интегрирани решения за оптимизация чрез комбиниране на енергиен мениджмънт, автоматизация и софтуер.

В глобалната си екосистема си сътрудничи с общност от партньори, интегратори и програмисти, за да осигури максимална оперативна ефективност и контрол на процесите в реално време.

Schneider Electric вярва, че именно хората правят компанията успешна, а стремежът към иновации, многообразие и устойчивост гарантира достъпност на електроенергията навсякъде, за всеки и по всяко време. Иначе казано, Life Is On.

Mинало събитие

дата

Дата:

12 Dec 2018

дата

Начален час:

08:30

Лектор

Лектор:

Елена Ватрачка

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.