Закуси с мен: Антон Вълков, колектив Отворено пространство

Закуси с мен: Антон Вълков

След две прекрасни закуски от началото на годината, поставили на дневен ред темата за коучинг уменията за лидери и мениджъри, на следващата закуска ще надградим всичко казано и ще обърнем внимане към нещо изключително ключово за успеха на компаниите – екипите.

За нас е огромно удоволствие наш гост да е Антон Вълков, с който ще търсим отговори на въпроса:

Как да достигнем до колективната интелигентност на екипите?

Наред с индивидуалната работа с хората в нашите екипи, въвличането и ангажирането на служителите в групови процеси има голям скрит потенциал. В тази интерактивна закуска ще изследваме методите и подходите, които помагат за по-добро колективно планиране, взимане на решения и генериране на иновативни идеи за бизнеса. Ще разгледаме и ролята на мениджърите като “домакини” на смислени срещи и групови процеси.

И понеже ще е ден, посветен на общото действие, решихме да ви подарим нещо много специално, заедно с приятелите ни от Пространството – The Space!

Малко от вас знаят, но от другата страна на сградата, в която е Limacon, има едно малко, уютно местенце, в което се случват много яки неща – народни танци, йога и други раздвижващи кръвта ни събития.

В Limacon винаги сме се стремяли да дадем гласност и трибуна на смислени проекти, ето защо заедно с приятелите ни от Пространството ви каним в същия ден от 07:30ч. на:

Танци на Вътрешната сила

Танци на Вътрешната Сила представляват едно вътрешно инженерство, осъзната грижа за цялостта и баланса в нашето същество, което рефлекторно се пренася и в обществото.

Цели:

*   раздвижване  и енергизиране на тялото  – чрез натоварване и релаксация, заземяване и усещане за телесност;

*   завръщане в тялото – чрез активни движения и танц в музика и ритъм да усетим телата си, да   почувстваме силата и лимита им, да изключим ума;

*   свободно заявяване и изразяване на себе си, спонтанност – раздвижването на мускулни, ставни и фасциални блокажи и интензивното дишане освобождават задръжки и защити в проявата на емоциите и при взаимодействията;

*   ефективна невербална комуникация в обща музика и ритъм и в тишина:

–   в двойка с партньор

–   в групата;

*   “Да бъда Себе си като част от Цялото” – невербално изразяване и комуникация в променящи се интеракции по двойки и в цялата група.

Всеки, който иска да се включи в това занятие, преди същинската ни закуска, нека го заяви във формата по-долу, като трябва да е в 07:30 в Limacon, от където ще отидем заедно до другата зала.

Носете си удобни дрехи – клин, анцуг. Има къде да се преоблечем.

Хайде заедно да си направим този ден доста вълнуващ, вдъхновяващ и енергизиращ!

Антон Вълков

Антон Вълков

Съ-основател на колектив Отворено пространство

Антон Вълков е предприемач и професионален фасилитатор, който вярва в силата на участието и потенциала на хората сами да намират най-добрите решения за тях. Пионер в прилагането на методите на международната общност Art of Hosting в България от 2013 г. насам, той работи с бизнеси, неправителствени организации и общностни групи за по-ефективни и смислени срещи и проекти. Съ-основател на колектив Отворено пространство, а отскоро подкрепя и процесите за развитие на хора в BTL Industries. Част е от екипа създал пространството Отсреща.

Mинало събитие

дата

Дата:

26 Mar 2019

дата

Начален час:

08:30

Лектор

Лектор:

Антон Вълков

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.