Закуси с Иван Кънчев и Марио Мишев (Българска история): Любовта към историята и един успешен бизнес

Закуси с Иван Кънчев и Марио Мишев (Българска история): Любовта към историята и един успешен бизнес

„Закуси с мен“ е вдъхновяващ формат, който всеки месец ни среща с доказали се професионалисти в България, за да почерпим от техния опит и да разрешим предизвикателствата, които срещаме в бизнеса днес. Темите, които дискутираме с нашите гости, често са свързани с глобалните промени и тенденции, мениджмънта, човешките ресурси и меките умения.

През месец май на закуска ще се срещнем с вдъхновяващите Иван Кънчев и Марио Мишев – основатели на сдружение „Българска история“, чиято цел е съхраняването и популяризирането на родното минало чрез активна издателска и продуцентска дейност. Наред с най-посещаваната историческа платформа в България, те администрират и едноименната Facebook страница, следвана от 380 000 души, както и YouTube канал с 55 000 абонати. „Българска история“ е носител на престижните награди „Сайт на годината“ за цялостен принос и „Златен лъв“ за издателски проект с най-голяма обществена значимост. 

За какво ще си говорим?

  • Една сбъдната мечта в името на историята;
  • Хобито и професията - ръка за ръка;
  • Разказите на архивите;
  • За инициативата „Да обиколим българските училища“ и уроците по родолюбие;
  • Устойчивостта на бизнеса днес – предизвикателство и независимост;
  • Издателската дейност в условията на криза.

Модератор на онлайн събитието ще бъде съоснователят на Limacon - Иван Бондоков.

 

РЕГИСТРАЦИЯ

Иван Кънчев

Иван Кънчев

Co-founder, Българска история

Иван е създател на сдружението заедно с Марио като съученици в 12 клас във Френската гимназия в София. Нито един от двамата не е завършил история - Иван има бакалавър по международни отношение, а в момента изучава магистратура Финансов мениджмънт.

Организацията „Българска история“ е собственик на BULGARIANHISTORY.ORG – най-посещаваната историческа платформа в България, и BULGARIANHISTORY.SHOP – онлайн магазин с близо 100 образователни издания.  От създаването си до днес „Българска история” работи в посока опресняване на историческата памет, засилване на националната гордост, възраждане на забравени личности и епизоди от близкото и далечно минало. Мисията им е да достигнат до всички, които проявяват интерес към научнопопулярния аспект на историята, а с приоритет е подрастващото поколение. Това е и причината активно и доброволно да посещават училища в цялата страна от 2013 г. насам.

Марио Мишев

Марио Мишев

Co-founder, Българска история

Марио е създател на сдружението заедно с Иван като съученици в 12 клас във Френската гимназия в София. Марио е бакалавър по политология. 

Иван и Марио са основните лектори на инициативата „Да обиколим българските училища“ с изнесени над 300 урока в цялата страна за последните 6 години. Двамата са идейни генератори на повечето издания и книги, които са излезли под логото на Българска история. 

Иван Бондоков

Иван Бондоков

Съосновател на Limacon

Иван има над 10 годишен опит в клиентските взаимоотношения. Професионалист в сферата на B2B продажбите с фокус върху намиране на клиенти, преговори и затваряне на сделки. Иван е и в основата на това HubSpot да разпознаят България като стратегическа цел за навлизане в местния пазар. Страстта и най-големият талант на Иван са продажбите и дигитализацията на различни по дейност бизнеси.

Limacon работи като външен отдел за български и международни компании и им помага в развитието на четири основни дейности – маркетинг, продажби, бизнес дигитализация и организация на събития.

Mинало събитие

дата

Дата:

20 May 2021

дата

Начален час:

08:30

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектор:

Иван Кънчев, Марио Мишев

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.