Закуси с HR-отдела на Reward Gateway

Закуси с HR отдела на Reward Gateway

През м. май в „Закуси с мен“ ще гостуват не един, а цели 3-ма HR специалисти!

През априлската ни среща поставихме начало на нова серия дискусии, чиито дебри продължаваме да изследваме. На 16.05. отново ще говорим за мотивация на персонала и създаване на вдъхновяваща работна среда. Ще обсъдим как да задържим служителите във фирмата, как да ги направим по-стимулирани за работа, по-пълноценни и щастливи хора.

Наши гости ще бъдат 3-ма HR специалисти от Reward Gateway.

Reward Gateway помага на над 1700 компании от 23 държави в целия​ свят. Партнира си както с малки и новостартиращи фирми, така и с някои от световните лидери. Главна цел на компанията е да привлича и задържа най-добрите хора. Това става посредством платформа, която носи допълнителни и ценни ​бонуси​ – отстъпки, система за награждаване на служителите, помощ с благополучието им, както и начини за комуникация и обратна връзка.

Сред клиентите на Reward Gateway са световноизвестни компании като: American Express, Unilever, Samgung, IBM и McDonald’s.

След десетилетия работа и натрупан опит в HR сферата притежават дълбоки познания в  следните области:

  • Фирмена култура
  • Ангажираност на служителите
  • Практики и техники, които компаниите използват, за да изграждат стойностна връзка със служителите си

На база на това са разработили модела Engagement Bridge, който помага на над ​355 служители на Reward Gateway. Разработването на продуктите им и успехът на клиентите им се основава именно на Engagement Bridge модела. На него е базирано и логото на самата компания.

​​Кои ще са гостите в „Закуси с мен“?

Veselin Kostadinov RG photoВес Костадинов е част от семейството на Reward Gateway от близо 3 год. Той се присъединява към компанията като един от първите специалисти, които полагат основите за изграждането на Support Center на Reward Gateway в България. През изминалите години той е имал възможност да работи с много от клиентите на фирмата, да им помага за обединяване на служителите им и популяризиране на техните ценности и цели. За Вес главен фокус са креативността и фокусът върху различни гледни точки като начин за справяне с всяко предизвикателство.

От скоро Вес Костадинов изпълнява длъжността Learning and Development Partner и е част от HR отдела на Reward Gateway. Насочил е своята енергия и сили към това да помага и напътства колегите си по техният път към професионално и личностно развитие. Една от основните му цели е да предлага на всеки от колегите си възможност да разгърне своя потенциал – не само в позицията и задълженията, които имат към момента, но също в областите, които представляват интерес за тях. Работата му е безценна част от виждането на Reward Gateway за развитие на потенциала на компанията и на най-ценното – техните хора.

 
Luiza BadzhakyanЛуиза Баджакян работи в компанията повече от 2 години. Като един от водещите Client Relationship мениджъри тя се грижи за изграждането на силна и устойчива връзка с клиентите. Основната и водещата цел при изграждането на такава връзка се основава на перфектното познание на гамата от продукти и популяризирането им сред служителите на клиентите.
 

Galina RG photo 2Галина Ангелова също е част от HR отдела на Reward Gateway. Тя се занимава с подбор на персонала и развитие на екипите в България и Македония. За да бъдат постигнати целите компанията на глобално ниво, трябва да се подсигури развитие чрез избор и присъединяване на подходящите хора за всяка от позициите във фирмата. Галина се грижи за подбора на най-добрите специалисти, които да притежават подходящите умения и опит. Тя открива точните хора, които споделят визията и ценностите, неизменна част от фирмената култура на Reward Gateway.

Дата: 16.05.2018
Час: 08:30ч.
Вход: 5лв. /включва вкусотии от прекрасната закуска на Вени/

Mинало събитие

дата

Дата:

16 May 2018

дата

Начален час:

08:30

Лектор

Лектори:

​Вес Костадинов, Луиза Баджакян и Галина Ангелова

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.