Закуси с Борис Колев: Бизнесът с кауза или как да инвестираме в социалната промяна

Закуси с Борис Колев: Бизнесът с кауза или как да инвестираме в социалната промяна

За съжаление, това събитие вече отмина.
Но за щастие, можеш да го гледаш на запис:


„Закуси с мен“ е вдъхновяващ формат, който всеки месец ни среща с доказали се професионалисти в България, за да почерпим от техния опит и да разрешим предизвикателствата, които срещаме в бизнеса днес. Темите, които дискутираме с нашите гости, често са свързани с глобалните промени и тенденции, мениджмънта, човешките ресурси и меките умения.

На априлската ни закуска бяхме в компанията на изключителния Борис Колев - социален предприемач, вицепрезидент на Devexperts, изпълнителен директор на CSR Bulgaria, инвеститор и основател на редица бизнес проекти. Той е един от осемте финалисти, от над 230 експерти в различни сфери, за място в Глобалната зала на бизнес славата през 2020 г.

За какво си говорихме на 13.04. от 08:30​?

  • По пътя на амбициите от 2005 до 2021;
  • Провалът като част от формулата на успеха;
  • CSR културата – мисия на бизнеса с кауза;
  • nPloy - иновативната платформа за работодатели и кандидати.

Модератор на онлайн събитието бъ съоснователят на Limacon - Иван Бондоков.

Борис Колев

Борис Колев

Social Entrepreneur / Investor / Serial Founder

Борис Колев е изпълнителен директор на CSR Bulgaria - българската мрежа за корпоративна социална отговорност. Борис е сериен и социален предприемач с дългогодишен опит в създаването и развитието, както на проекти за устойчиво развитие и социална отговорност, така и на технологични компании и проекти в сферата на иновациите.

През 2017-а Борис попада в европейската класация „FERD’s List“, която представя 6-е млади предприемачи с най-голямо социално въздействие в Европа. А през 2020 г. е номиниран за “Глобалната зала на бизнес славата” на Junior Achievement Worldwide, за приноса му към социалната отговорност и целите за устойчиво развитие на ООН.

През 2007-а година световното бизнес издание "Business Week Worldwide" позиционира Борис на 2-ро място сред "Най-успешните млади предприемачи в Европа". През 2011 г. печели 2-ро място за наградата "Най-добър млад мениджър на България". През 2013 г. попада в първата класация „30 под 30“ на младите лидери с най-голям потенциал в списание Forbes.

Иван Бондоков

Иван Бондоков

Съосновател на Limacon

Иван има над 10 годишен опит в клиентските взаимоотношения. Професионалист в сферата на B2B продажбите с фокус върху намиране на клиенти, преговори и затваряне на сделки. Иван е и в основата на това HubSpot да разпознаят България като стратегическа цел за навлизане в местния пазар. Страстта и най-големият талант на Иван са продажбите и дигитализацията на различни по дейност бизнеси.

Limacon работи като външен отдел за български и международни компании и им помага в развитието на четири основни дейности – маркетинг, продажби, бизнес дигитализация и организация на събития.

Mинало събитие

дата

Дата:

13 Apr 2021

дата

Начален час:

08:30

Времетраене

Времетраене:

60 min

Лектор

Лектор:

Борис Колев

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.