За бизнеса в Пловдив: Еднодневен форум за цялостни решения и практики

За бизнеса в Пловдив: Еднодневен форум за цялостни решения и практики

Тракия Икономическа Зона и  Limacon имат удоволствието да Ви поканят на първия по рода си полудневен бизнес форум, посветен на цялостни решения и добри практики в различни сфери на бизнеса.

Заедно с партньорите ни от SG ExpressbankEasy ConsultARS BulgariaAuxionizePricewaterhousescoopers PwC и други, които ще се присъединят, сме подбрали теми и решения, които да помогнат на компанията Ви в нейното стратегическо и оперативно развитие.

Ще засегнем най-новите тенденции и решения в сфери като бизнес развитие, финанси, продажби, управление на хора, социални придобивки, маркетинг и др.

Форумът е насочен предимно към ръководни кадри, управители и собственици, чието ценно време никога не стига за запознаване с многото нови решения и инструменти, които се предлагат за справяне с предизвикателствата пред едно успяващо в силна конкурентна среда българско или международно предприятие.

Събитието има за цел както да даде полезна, сбита и практическа информация, така и да остави достатъчно време за разговори между участниците и обмяна на идеи и препоръки.

Форумът е ограничен до 70 присъстващи, като е предвиден и работен обяд.


ДАТА:

• 20.02.2019 | Хотел Импeриал, Пловдив

ЦEНА ЗА УЧАСТИЕ:

• 109лв. без ДДС  /включва кафе-пауза и работен обяд/


«Пловдив и региона около него е пример за добро сътрудничество и разбирателство между местен и международен бизнес. Ние в ТИЗ осъзнаваме колко е важно да градим стратегически среда, в която всяка една компания, създаваща смислен и добавящ стойност продукт, да може да се развива на базата на нейния капацитет и стремежи в условия на добър бизнес климат и перфектна симбиоза между местна и централна власт, общество и бизнес интереси.
Затова и създадохме този форум, който целим да се превърне в средище на градивен диалог между толкова много опитни и ценни професионалисти, с каквито региона ни може да се похвали. Ще се радвам да се видим там!»

Пламен Панчев, Тракия Икономическа Зона

09:00 – 09:15

Регистрация

09:15 – 09:30

Представяне на форума от г-н Пламен Панчев, ТИЗ и г-н Стефан Стоянов, зам. кмет на Пловдив

09:30 – 10:00

Бизнес и финанси с регионални измерения: Тенденции, предизвикателства и решения. Лектор: Иво Евтимов, регионален директор SG Expressbank

10:00 – 10:30

Нови предложения за успешно развитие на Вашия бизнес. Лектори: Гинка Искрова, директор Данъчни услуги в PWC и Орлин Хаджийски, съдружник в PWC

10:30 – 10:45

Кафе пауза

10:45 – 11:15

Auxionize: Свободната конкуренция работи за Вас! Как да оптимизираме процеса по снабдяване. Лектор: Атанас Йорданов, мениджър Продажби в Auxionize

11:15 – 11:45

Умни решения за бизнеса: Управление на документи и интелигентно видео наблюдение – различния подход и съвременни тенденции. Димитър Сотиров, Консултант Бизнес Процеси и Ивайло Иванов , Мениджър Бизнес Развитие Mobotix в Konica Minolta

11:45 – 12:15

Актуални тенденции на пазара на труда и практики за справяне с липсата на кадри. Лектори: Александър Георгиев, Business Development Manager и Стефан Иванов, Operations Delivery Manager от Easy Consult

12:15 – 13:00

Работен обяд

13:00 – 13:30

Придобивките в полза на служителите – ключов фактор за повишаване на ангажираността и бизнес резултатите на компаниите. Лектор: Христо Борисов, CEO ARS Bulgaria

13:30 – 14:00

Панелна дискусия: Какво можем да направим #Заедно? Ръководители от компании в Пловдив дискутират и отговарят на вашите въпроси: Пламен Панчев, Сиенит | Никола Добрев, КЦМ | Гергана Филипова, Биомашин | Иван Воденчев, ABB и др.

14:00 – 14:30

Закриващи думи, дискусия и нетуъркинг

Mинало събитие

дата

Дата:

20 Feb 2019

дата

Начален час:

10:00

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.