Workshop: Innovate Your Mindset

Уъркшоп Innovate Your Mindset с Карина Карагаева

ЕДНОДНЕВЕН УЪРКШОП INNOVATE YOUR MINDSET С КАРИНА КАРАГАЕВА ОТ HUMAN BUSINESS STUDIO

През главата на човек на ден минават средно около 20 000 мисли. 20 000! Но за колко от тях можем и успяваме да сме съзнателни…? Всъщност отключването на творческия ни потенциал, подобряването на интелигентността и способностите ни да изградим удовлетворяващ и смислен живот, имат един и същи основен ключов елемент – начинът ни на мислене (mindset).

Най-забавното е, че начинът ни на мислене подлежи на трениране и оформяне и балгодарение на невронауката и феноменът невропластичност, ние вече със сигурност знаем, че това е възможно. По време на уъркшопа заедно изследваме какъв е вашият преобладаващ начин на мислене и до колко той ви помага да се чувствате в храмония и да постигате личните си и бизнес цели.

Разглеждаме техники за трениране на мозъка да открива най-добрите решения във всяка ситуация и даваме амбициозната заявка да разширим представата на участниците за собствения им ментален капацитет благодарение на забавни игри и предизвикателства. Тренираме заедно умението си да изследваме различни перспективи и разбираме каква е науката зад променята на начина ни на мислене. Провокираме участниците да преосмислят ключови концепции като провал-успех, страх-смелост, възможно-невъзможно и др като по този начин им помагаме да отключат скрит потенциал за още по-високи успехи. Демонстрираме техники за подобряване на критичното мислене и повишаване на интелигентността.

Споделяме знание за това как се формират мисловните ни модели и вярвания, как влияят на решенията и ежедневното ни поведение и как можем да използваме силата на начина си на мислене, за да подобрим резултатите си в личен и професионален план. Предоставяме препоръки на участниците как да създават благоприятна среда в офиса и дома си, която да стимулира здравословното развитие на мозъка, когнитивните способности и интелигентността им.

ИЗСЛЕДВАМЕ ЗАЕДНО СЛЕДНИТЕ ВЪПРОСИ:

– Какви са мисловните модели, които е необходимо да развивам и стимулирам, за да постигам желаните лични и бизнес резултати дори в много трудни времена?
– Кой е моят преобладаващ мисловен модел и какви методи мога да прилагам ако искам да го променя?
– Как да превърна егото и личността си в свой съюзник, а не в пречка към успеха?
– Как да подобря резултатите си като професионалист като преосмисля някои представи, които имам за света?
– Какви ограничаващи и овластяващи вярвания имам и кои от тях искам да запазя?
– Как да използвам пълния си ментален капацитет и да постигам по-добри резултати?
– Как да използвам силата на думите, за да подобря начина си на мислене, а оттам и представянето си в компанията?
– Кой съм аз в действителност отвъд наложените ми отвън социални представи?

ТЕОРЕТИЧНА БАЗА, НА КОЯТО СТЪПВА ТРАНСФОРМАЦИОННИЯТ УЪРКШОП:

– Невронаука и невропластичност
– Изследванията и достиженията на автори като Карол Дуек, Ашли Бюканън, Боб Проктър, Даниел Канеман, Кен Уилбър, Робин Шарма, Стивън Кови и др.
– Техники за селфкоучинг
– НЛП техники
– Забавни мисловни игри
– Упражнения за себеанализ, базирани на авторска методология, разработена от Human Business Studio

РЕЗУЛТАТИ ЗА УЧАСТНИЦИТЕ:

– Подобрени умения за преодоляване на професионални предизвикателства и фокус върху намиране на решения
– Обогатена представа за силата на мисловните ни модели и начина на функциониране на мозъка
– Подобрени умения за критично и аналитично мислене
– Подобрени умения за креативни решения и иновативни подходи за успех в бизнеса
– По-задълбочено разбиране за собствените нагласи и себепознание

СТИЛ НА УЪРКШОПА:

– Учене чрез преживяване, практически насочен, с примери от ежедневен контекст на участниците
– Съотношение теория/практика – 30/70
– Неформален стил на водене, игровизиран, стимулиращ сетивата и ангажиращ балансирано двете полукълба на мозъка

ЗА ЛЕКТОРА /YOUR MINDSET DESIGNER/:

Карина Карагаева е сертифициран корпоративен треньор от Института за мениджмънт и стратегия, Даунингтаун, САЩ. Нейният опит в индустрията на професионалното обучение включва работа за компании като IBM, Apple Inc., Xerox, Raiffeisenbank, ABB, VMware, Siemens.

Карина има повече от 2500 часа обучение за cross-functional екипи, средeн и висш мениджмънт в мултикултурна среда в няколко държави. Професионалната й кариера преминава през позициите на мениджър “Бизнес развитие” и “Проектен мениджър”. Образованието й е в областта на икономиката, иновациите и предприемачеството, като успешно завършва обучението за предприемачи на Founder Institute в Лондон. Притежава сертификати за Conscious Business Model, Design Thinking, невронаука и невропластичност.

Карина работи активно по темата за трансформацията на мисловни модели и превръщането им в двигател за креативност, иновации и устойчив бизнес растеж. Тя е лектор на различни бизнес форуми, преподавател по медитация и TEDx презентатор.

Продължителност: 7 часа и 30 минути / 09:30 ч. – 17:00 ч. /

Цена: 159 лв *без ДДС

9:30

Начало

17:00

Край

Mинало събитие

дата

Дата:

27 Nov 2019

дата

Начален час:

09:30

Времетраене

Времетраене:

7 часа и 30 мин

Лектор

Лектор:

Карина Карагаева

Сертификат

Сертификат:

Сертификат - инфо

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.