Who is da Boss? Комуникациите като управленска функция

Вечерен семинар на тема Комуникациите като управленска функция

ПУБЛИЧНА ЛЕКЦИЯ НА ЦЕНТЪР ЗА АНАЛИЗ И КРИЗИСНИ КОМУНИКАЦИИ

 

Дата: 14.03.
Час: 19:00
Вход: свободен с предварителна регистрация

Кой е шефът?

В PR-общността често се сблъскваме с въпроса дали имат място „Комуникации“ в залите за взимане на решения? Сериозността на въпроса расте, когато трябва да се реши кой командва при криза? А каква е връзката между онлайн и офлайн репутацията? Как стоим като работодател през очите на публиките?

Това са въпросите и темите, които ще се представят от съоснователите на „Център за анализи и кризисни комуникации“ на специално събитие в Пловдив, Лимакон Ивент Център, 14.03.2019 г.
Година след последната им лекция, Любомир Аламанов, доц. д-р Александър Христов и Даниел Киряков отново ще са до брега на Марица и споделят опит, ще чуят мненията на колегите от аудиторията и заедно ще надградят знания и запознанства.

Подтеми:

– Комуникациите като управленска функция.
– Превенция при кризи.
– Управление на онлайн репутацията.
– Управление на работодателската марка.

За Център за анализи и кризисни комуникации

Центърът за анализи и кризисни комуникации е създаден през месец септември 2018 г. от доц. д-р Александър Христов, Любомир Аламанов и Даниел Киряков. Центърът има за цел създаване на анализи и прогнози за комуникационни кризи, оценка на потенциалните комуникационни рискове, препоръки за създаване на процедури по превенция и реакция в случай на криза.

За създателите на ЦАКК

Доц. д-р Александър Христов е управляващ директор на Параграф 42 – ПР агенция, профилирана в измерването и оценката на ефективността в комуникациите и част от голямото семейство на The Smarts. Редовен преподавател е в УНСС, води лекции и в НБУ от 2005 г. насам. Автор е на три книги и над 80 публикации.
Любомир Аламанов работи в сферата на комуникациите повече от 20 години, като е ръководил проекти за редица глобални брандове и е спечелил над 100 български и международни награди. През 2018 г. The Holmes Report го посочи в престижния списък Innovator 25 EMEA 2018, а International Communications Consultancy Organization (ICCO) го класира на второ място за PR Leader за целия свят в престижните Global Awards 2018. В момента Любомир Аламанов е управляващ партньор в SiteMedia Consultancy.
Даниел Киряков, PMP от 2018 г. е мениджър „Комуникации“ на Американска търговска камара в България, която наброява 350 членове. Ръководи групата на комукаторите в AmCham BG. Експерт по комуникации и корпоративна социална отговорност с над 13 г. опит в сферата на комуникациите, който е натрупал в сектор „Енергетика“ и в минната индустрия.

Mинало събитие

дата

Дата:

14 Mar 2019

дата

Начален час:

19:00

Лектор

Лектори:

Александър Христов, Даниел Киряков и Любомир Аламанов

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.