Webinar: Управление на търговски екипи през HubSpot

Дигитализацията и автоматизацията на търговските процеси в една компания вече не са идея с футуристичен характер. Дори събитията от последните години за пореден път ни напомниха, че вече е невъзможно да игнорираме и отлагаме дигиталната трансформация включително и в търговските отдели.
Тенденцията за отдалечаване от физическите работни пространства промени ежедневието на редица търговци, наложи нуждата за преобразяване на работните им навици и създаде условия за промяна в подходите, чрез които търговските директори следят за успеха на своите колеги. Това още повече наложи и засили необходимоста на всяка компания от централизирана, стандартизирана дигитална платформа за организация на всички продажбени процеси.

Това събитие сме посветили именно на техническото и дигитално измерение на B2B продажбите и тяхната организация в платформата HubSpot.

Теми, които ще засегнем: 

  • Как да дигитализираме и подобрим ефективността на продажбените си процеси. 
  • Защо изборът на централизирана платформа за управление на търговските и маркетинг процесите е ключов елемент в успеха на дигитализацията.
  • Защо HubSpot се превърна в една от най-мощните платформи за организация и автоматизация на търговските процеси.
  • Практически пример с компании в сферата на софтуерните технологии и производството, които увеличиха оборота си и ефективността на екипите си посредством внедряване на:
  • Добре организирана CRM система с възможност за множество къстамизации.
  • Инструмент за бързо съставяне и следене на справки и таргети на търговците
  • Прогнозиране и следене на продажбите за следващите месеци на база създадени сделки и техния потенциал да бъдат спечелени.
  • Визуална организация на сделките по фази и автоматизация на активностите за във всяка фаза.
  • Директна комуникация по мейл и телефон през CRM платформата и мобилното й приложение.
  • Множество инструменти за продуктивност - организация на търговски задачи, търговски имейл темплейти, инструмент за оферти.

Гледай на живо в LinkedIn на 18.11 от 14 часа


ВАЖНО: Всеки, който зададе въпрос преди или по време на събитието може да получи до 10% отстъпка от евентуална оферта за плановете Professional и Enterprise

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Иван Бондоков

Иван Бондоков

Съосновател на Limacon

Георги Стоянов

Георги Стоянов

Head of Department, CRM and Digital Enablement в Limacon

Алекс Божинов

Алекс Божинов

Enterprise Sales Manager в HubSpot

Mинало събитие

дата

Дата:

18 Nov 2021

дата

Начален час:

14:00

Лектор

Лектори:

Иван Бондоков, Георги Стоянов, Алекс Божинов

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.