Тайните на онлайн инфлуенсърите: Елисавета и Красимира в дигиталния свят

Тайните на онлайн инфлуенсърите: Елисавета и Красимира в дигиталния свят

Колко сме щастливи, колко сме развълнувани! В Limacon другата седмица ще ни гостуват две уникални дами!!!

Заповядайте на една среща, на която ще си говорим за това как две жени се събраха и направиха един истински успешен дигитален проект с минимум инвестиции. Ще ви разкажем какви усилия стоят зад “Майко Мила”, ще ви поднесем нашето разбиране за дигитална комуникация и съвсем откровено ще ви разкрием процеса по работа в общия ни проект.

Ще си поговорим какво е да си успешен блогър (Това е Красимира) и какво е да си инфлуенсър (това щеше да е Елисавета, ако тя мислеше, че има такова нещо), как се става популярен в социалните мрежи и помага ли за нещо.

Ще ви дадем реален опит и съвет за това как да направите проекта си успешен или поне да се опитате. Ще споделим какво си струва и какво не чак толкова и ще отговаряме на всичките ви въпроси.

А, И ОБЕЩАВАМЕ, ЧЕ ЩЕ Е ЗАБАВНО.

 

Елисавета Белобрадова, Майко милаЕлисавета Белобрадова е дългогодишен предприемач в сферата на търговията и услугите, работи като копирайтър в рекламна агенция за година и половина преди да открие, че вече ѝ е трудно да има шефове и работно време. Личният ѝ профил Letiashtata Kozzila Erato има над 12 000 последователи и е посочена за една от 13 те най-влиятелни личности във Фейсбук в класация на вестник 168 часа. Половината от проекта Майко Мила, както и от каузата Оле Мале в помощ на майки на деца с увреждания, която тази година спечели “Промяната” – най-значимият конкурс за социално предприемачество в страната.

Има три деца, чепат характер и много голям апетит.

те2Красимира Хаджииванова работи в различни онлайн медии почти целия си съзнателен живот – била е редактор в Dnevnik.bg, както и главен редактор на Dnes.bg – част от Investor.BG Media Group, една от най-големите онлайн медийни групи в България. Когато през 2005 година групата пуска първата в страната блог платформа, Красимира създава блога си, наречен „Животът от нещата“, който се радва на известна популярност години наред. След като ражда детето си през 2015 година, създава, заедно с Елисавета, сайта Майко Мила! и каузата ОлеМале. Работи успоредно и като копирайтър на свободна практика. Обича да блее безцелно и да пътува (за да може отново да блее безцелно през прозореца).

Кога: 10.05.2018
От колко: 18:30ч.
Вход: 20лв. /може да има и хубаво вино/

Mинало събитие

дата

Дата:

10 May 2018

дата

Начален час:

18:30

Лектор

Лектори:

Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.