Семинар: Благосъстоянието на работното място: как влияе върху успеха на бизнеса

Семинар: Благосъстоянието на работното място: как влияе върху успеха на бизнеса с Климентина Рашева
  • Можете ли да проверите как грижата за хората Ви подкрепя продуктивността и ангажираността им?
  • Имате ли дълъг списък с придобивки за хората и едновременно с това колеги, които все още недоволстват от доста неща?
  • Кое Ви е на сърце – да допълвате още списъка с бонус-програми или да максимизирате ефекта на избраните?

Ако това са и Ваши въпроси, ще се радваме да бъдете наши гости на 26 септември, между 16 и 18 ч., когато заедно с Вас и партньорите ни от denkstatt ще поговорим по тези теми.

Знаем, че темата за благосъстоянието на служителите не е нова за Вас и затова искаме да споделим как може да се организира най-добре за тях и за бизнеса. Ще покажем как да решавате кои нужди на хората си да зачетете, в кой момент и как. И нещо много интересно – до какви промени в организацията може да доведе работата по благосъстоянието на хората.

Ако имате въпроси, обадете ни се или ни пишете: welcome@limacon.bg

Информация за лектора:

Климентина Рашева е основател и управляващ партньор в denkstatt (Денкщат) България – консултантска компания, която помага на бизнеса да управлява въздействието си върху природния и социалния капитал. Проектите й са свързани най-вече с установяване на стратегии за устойчиво управление; доклади за устойчиво развитие; проекти, свързани с оценка на въздействието върху социалния капитал; ангажиране на заинтересованите страни. В последната година Климентина инвестира основно в развитието на Human Capital услугите на групата, с фокус върху well-being стратегиите за корпоративни клиенти. Проектите на фирмата са уникални с това, че целят създаване на среда в подкрепа на благосъстоянието на служителите, като се търси видимост на ефекта върху бизнеса. denkstatt е от първите компании на българския пазара, които предлагат стратегии за управление на благосъстоянието на служителите на корпоративно ниво.

Mинало събитие

дата

Дата:

26 Sep 2018

дата

Начален час:

16:00

Лектор

Лектор:

Климентина Рашева

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.