Практическо обучение: Първи стъпки в Google Adwords

Практическо обучение: Първи стъпки в Google Adwords

КОГА: 25.04.2018
ФОРМАТ: Еднодневно практическо обучение 10-17ч.
ЦЕНА: 200лв. /включва две кафе-паузи и ВАУЧЕР ЗА РЕКЛАМА в Google AdWords за 90лв. за нови акаунти* важат условията за прилагане на ваучера/
https://www.google.bg/intl/bg/adwords/coupons/terms.html

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО:

  • за корпоративни клиенти,
  • за собственици на бизнес,
  • за собственици на стартиращ бизнес,
  • за маркетинг специалисти,
  • за специалисти на свободна практика,
  • за студенти с интерес към дигиталната реклама

Тренингът ще запознае участниците с основите за работа с платформата, като ще премине през настройките на кампаниите за мрежата за търсене и дисплей, ще се създадат рекламни послания и разширения както ще се подберат методи на таргетиране. Всички елементи на обучението са подкрепени от практически модул. Участниците ще могат да работят по предваритено зададени маркетинг брифове и ще могат да изградят реални кампании в тестов рекламен акаунт.

*Не се изисква предварителен опит и познания на платформата.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Теоретичен модул – запознаване с инструментите за проучване на аудитория, нейното откриване в Google, планиране на рекламни активности, специфики на инструментите.

Практическа част под формата на групово занятие – участниците се разделят в екипи и им се подават казуси – бизнеси, за които да се направи проучване и да се изградят кампании.

Участниците представят работата си едни на други с дискусия.

 
ЗА ОБУЧИТЕЛЯ:

IvelinaManova

Ивелина Манова работи в сферата на дигиталния маркетинг и управлява дигитална агенция Accella Digital. През 2012 г. е отличена като Google сертифициран тренер и до днес обучава специалисти и бизнес собственици как да използват ефективно рекламни инструменти за дигитален маркетинг, как да анализират своите резултати и да взимат решения за бъдещи действия на база на тях.

През последните 6 години Ивелина участва като лектор на локални и европейски събития за дигитален маркетинг, както и води сертификационна програма за Google AdWords и Google Analytics в университети и студентски организации.

Нейната специализация е успешни performance стратегии за онлайн магазини, като работи по PPC кампаниите на едни от най-големите български e-commerce проекти и техните международни дигитални комуникации.

Регистрирайте се сега и запазете своето място!

Mинало събитие

дата

Дата:

25 Apr 2018

дата

Начален час:

10:00

Лектор

Лектор:

Ивелина Манова

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.