Практическо обучение: Набери средства и спечели поддръжници за своя проект

Практическо обучение: Набери средства и спечели поддръжници за своя проект

Ти си артист, фрийлансър, човек на изкуството? Или пък си креативен и имаш страхотна идея за нов фестивал, концерт? Или си открил нов талант, който има нужда от валидиране или финансиране, за да стигне до повече хора? Ако отговорът е “ДА”, бъди сигурен, че това обучение е за теб.

Crowdfunding-a е мощно оръжие, което помага на обикновени хора, да споделят креативните си идеи и да спечелят поддръжници от цял свят, да валидират и да съберат необходимите средства, за да осъществят своя проект.
Всичко това на пръв поглед изглежда лесно, но без необходимите знания и ноу-хау е непостижимо. ТОВА Е И ПРИЧИНАТА ДА НАПРАВИМ ТОЗИ МАСТЪР КЛАС специално за теб!
С наша помощ ще научиш как да планираш всичко от идеята до реализацията й. Стъпка по стъпка с ясни и точни примери, които да дадат нагледна представа как една crowdfunding кампания може да бъде доведена до успех!

Не губи време и заяви своето място още сега! Дай път на идеите си!

Limacon Event Center като организатор на този мастър клас е поканил един от малкото crowdfunding експерти в България с над 50 проведени обучения на тази тема в България и чужбина. Това е Инна Бояджиева.

Инна е crowdfunding експерт. Основател е на crowdfunding креативната агенция “Backersway”, съосновател на месечните нетуъркинг събития Leaders.INFLUENCE.You. и член на Forbes Woman Society. Инна има над 50 проведени обучения на тема Crowdfunding и бизнес. Участвала е като ментор и трейнър в най-различни стартъп формати. Нейната мисия е да свързва талантливи предприемачи с хора, готови да инвестират.

LinkedIn
Facebook
Instagram

Нейн помощник ще бъде Людмил Васев. Той има дългогодишен опит в рекламата и дигиталния маркетинг като част от екипа на дигитална агенция “e-act creative digits”, в която е работил за едни от най-големите брандове в България и света. Съосновател е на фондация “ББУ”, която помага на стартиращите в бизнеса и насърчава предприемачеството. От 2016 г. работи по популяризирането и налагането на crowdfunding-a в България и региона през бранда “Backersway” заедно с Инна Бояджиева.

LinkedIn
Facebook

Crowdfunding, маркетинг и реклама, до тук добре. Чакаме и теб с твоята идея и започваме. Точно на 02 Февруари от 10:00 до 16:00 ч. в най-якото място Limacon, в сърцето на Пловдив.

Обучението е подготвено така, че за ден да получиш всичко, което един crowdfunding гуру знае и затова теорията е само 40% от времето, а останалите 60% са отредени за практика. Hands on! Носи си компютър или таблет, за да може да провериш и тестваш всичко!

Всичко звучи страхотно, нали? Или може би си мислиш, че това го има в интернет. И ще бъдеш прав – много хора са опитвали, но не всички са успели.

Но ние ще минем заедно през всичко стъпка по стъпка, ще отбележим всички важни моменти и действия, които трябва да бъдат извървени преди стартирането на една истинска crowdfunding кампания и ще съставим 3-месечна програма, чиято цел ще бъде само една – да направиш своята кампания по-най-добрия начин!

Ще разбереш коя платформа е най-подходяща за твоя проект и какви са нейните специфики. А в края на курса всеки ще получи персонален сертификат за CROWDFUNDING ГУРУ.

Но това не е всичко! Ние знаем, че за да си успешен, не трябва да спираш да учиш. Затова всеки участник ще получи линк към допълнителни ресурси и материали и специален код за отстъпка за всички обучения на Инна Бояджиева през 2019 година.

Така че не губи време, а натисни бутона и купи своето място още сега на EARLY BIRD цена. Твоята идея има нужда от малко помощ, за да стане реален проект.

ЦЕНИ:

Regular: 100 лв.
Двоен билет: 150 лв.
* Посочените цени са без ДДС


Limacon Event Center
Limacon е мястото, което създава личности и олицетворява същности. Там, където ще намериш спокойствие и съпричастност. Но и предизвикателство. Limacon е онзи хълм, който искаш да изкачиш. Заедно с други. Като теб. И ще видиш, че никак не си сам. В страховете си, в стремежите си. Ще разбереш какво е да намираш красотата в малките неща, да се събуждаш с усмивка в ежедневната си битка с препятствия и трудности. И да побеждаваш. Да бъдеш себе си. И част от едно силно цяло. Това е твоето пътешествие. Да изживееш мечтите си. Да се усъвършенстваш. И да свързваш идеите си. Повярвай в себе си. И ела с нас.

Website
Facebook

Backersway
Backersway е краудфъндинг криейтив агенция, която разбира онлайн бизнеса, поведението на потребителите и ключовите елементи, необходими, за да ви помогнат да скалирате вашия бизнес.

Website
Facebook

Ако имаш нужда от още информация или имаш въпрос, не се притеснявай да се свържеш с нас.
тел. +359 88 998 9703
e-mail: WELCOME@LIMACON.BG

Не губи време и купи своя билет още сега!


СНИМКИ ОТ ПРЕДИШНИ СЪБИТИЯ + ПРОГРАМА

София, Puzl – Workshop: Crowdfunding с Indiegogo

София, Betahaus – Workshop: Crowdfunding с Indiegogo

Пловдив, Отсреща – Workshop: Crowdfunding с Indiegogo

Стара Загора, ZaraLab – Workshop: Crowdfunding с Indiegogo

Русе, Startup Factory – Workshop: Crowdfunding с Indiegogo

Велико Търново, Национален Военен Университет – Workshop: Финансиране на проекти с Indiegogo

Mинало събитие

дата

Дата:

02 Feb 2019

дата

Начален час:

10:00

Времетраене

Времетраене:

6 часа

Лектор

Лектор:

Инна Бояджиева

Абонирай се

Абонирай се за имейли (без спам) с новостите от света на маркетинга и продажбите, с полезни статии от събития и с дати за следващите ни обучения.